× Nieuws Wedstrijdverslagen Kalender Foto Contact
☰ MENU
Autostal Duindistel Optiek Vanneste Hooglede Izegem http://www.daviddesign.be

24-06-2019

Preview - Renties Ypres Rally - Marnix Verfaillie

Preview - Renties Ypres Rally - Marnix Verfaillie
Preview - Renties Ypres Rally - Marnix Verfaillie Preview - Renties Ypres Rally - Marnix Verfaillie

We staan aan de voordeur van de heilige Rallyweek in Belgie. Vanaf maandag 24/06 tem 30/06 staat Ieper in het middelpunt van de Rally wereld Het weekend van vrijdag 28 juni en zaterdag 29 juni wordt rond Ieper de meest bekende en zwaarste rally van het BK gereden : de Renties Ypres Rally (vroeger 24 u van Ieper). Het is het grootste rallyevenement in Belgie en meetellend voor verschillende kampioenschappen. Hierdoor komen heel wat grote namen vanaf maandag dan ook naar Ieper afgezakt.

Het is dan ook voor ons een eer om wederom op de deelnemerslijst te mogen prijken. Daarom nogmaals grote dank aan alle partners-sponsors!!! want zonder jullie zeer gewaardeerde steun is rally rijden, zeker op dit niveau, onmogelijk. Om dit ook extra in de verf te zetten staat de wagen in  een volledige nieuwe livery. Hierbij gaan we onze basis niet verloochen en komen we weer met iets unieks en catchy.  

Voor Marnix blijft de Rally van Ieper steeds heel bijzonder; gezien Marnix zijn ganse jeugd in Ieper doorgebracht heeft en er in feite de rallymicrobe te pakken kreeg. Het is voor hem dan ook een beetje thuiskomen en waar hij steeds door veel bekende gezichten wordt begroet. Marnix, samen met co-piloot Nicky Vandepoel, rijden met de vertrouwde Mini-Cooper JWC S,  -  klasse  NCM    -  groep  M15 -  230 PK voor 1100 kg

Het VMV events rally Team met piloot Marnix  (nr 84) -    start uur op vrijdag Grote Markt Ieper : 17h 40. De wens om de  finish te bereiken is in feite de allereerste prioriteit, maar natuurlijk wordt ook in Ieper een behoorlijk klassement nagestreefd. De wagen werd uitvoerig getest en moet in principe klaar zijn voor de opdracht. Tijdens de rally bevindt het servicepunt Philcars zich achter de Lakenhallen. Het team hoopt er sterk op dat heel wat partners-sponsors en supporters naar Ieper komen afgezakt en de tijd vinden hen gedurende de korte servicebeurten (25’) te komen begroeten.

Autostal Duindistel
Optiek Vanneste Hooglede Izegem

http://www.daviddesign.be

Trefwoord(en)

Foto albums

Verwante artikelen