× Nieuws Wedstrijdverslagen Kalender Foto Contact
☰ MENU
zwembaden en wellness Verzekeringen Delaere MLV banden velgen Poperinge http://www.daviddesign.be ALV saneren van tanks

23-06-2019

De Renties Ypres Rally is begonnen ... voor de vele vrijwilligers​

De Renties Ypres Rally is begonnen ... voor de vele vrijwilligers​
De Renties Ypres Rally is begonnen ... voor de vele vrijwilligers​ De Renties Ypres Rally is begonnen ... voor de vele vrijwilligers​

Vzw Superstage is het ganse jaar bezig met de organisatie van de Renties Ypres Rally. Maar vanaf nu schakelt men echt wel een versnelling hoger in Ieper, sinds gisteren zijn immers vele groepen vrijwilligers begonnen met de opbouw van de proeven. 

Het volledige veiligheidsplan moet immers strikt gevolgd worden bij het opbouwen van de publiekspunten en het afspannen van de verboden zones. Meestal zijn het vaste ploegen die elkaar jaarlijks opnieuw treffen tijdens de opbouw van "hun" proef.

De vrijwilligers worden door de omwonenden vaak hartelijk ontvangen en krijgen hier en daar ook een traktatie aangeboden. Zo kreeg de ploeg van kp Wijtschate gisteren het bezoek van het ijskarretje.be uit Moorslede. "Deze ijskar kwam speciaal van Moorslede naar Wijtschate gereden met een gratis ijsje voor ons," vertelde een van de opbouwers ons.

Op zondag, toen het nog warmer werd kwam piloot Frederic Berville de ploeg bedanken met een fris drankje voor de voltallige ploeg.

zwembaden en wellness
Verzekeringen Delaere
MLV banden velgen Poperinge

http://www.daviddesign.be
ALV saneren van tanks

Trefwoord(en)

Foto albums

Verwante artikelen