× Nieuws Wedstrijdverslagen Kalender Foto Contact
☰ MENU
zwembaden en wellness MLV banden velgen Poperinge ALV saneren van tanks http://www.daviddesign.be Verzekeringen Delaere

22-06-2019

Voorstelling Porsche 911 Patrick Mylleville en Nicolas Moreel voor Ypres Historic Rally

Voorstelling Porsche 911 Patrick Mylleville en Nicolas Moreel voor Ypres Historic Rally
Voorstelling Porsche 911 Patrick Mylleville en Nicolas Moreel voor Ypres Historic Rally Voorstelling Porsche 911 Patrick Mylleville en Nicolas Moreel voor Ypres Historic Rally Voorstelling Porsche 911 Patrick Mylleville en Nicolas Moreel voor Ypres Historic Rally Voorstelling Porsche 911 Patrick Mylleville en Nicolas Moreel voor Ypres Historic Rally

Bij de nieuwe toonzaal van natuursteen Penet in Elverdinge werd deze avond de Porsche 911 van Patrick Mylleville en Nicolas Moreel voorgesteld.

Patrick Mylleville komt dit jaar voor de 10de keer aan de start van de Ypres Historic Rally en is bijzonder gemotiveerd.
De Porsche is echt top nu, dankzij de inzet van De Keyser Sport is de wagen nu tot in de laatste details afgesteld. Ik heb eindelijk een heel goed gevoel in de wagen. Het is nu aan mij om er het beste van te maken. Er is heel wat tegenstand, maar ik hoop om zaterdagavond ergens in de buurt van de top 3 te eindigen, en waarom niet op het podium,” vervolgt Patrick. “Er is stevige concurrentie, maar ook de mechaniek zal een doorslaggevende rol spelen. Met het warme weer zal de mechaniek immers serieus afzien, een portie geluk is ook altijd nodig.”

Voor copiloot Nicolas Morreel is het zijn allereerste deelname in Ieper. “Na 3 seizoenen met Michel Casseyas zit ik sinds begin dit jaar ook naast Patrick en een deelname in Ieper is natuurlijk iets waar ik naar uitkijk. De samenwerking verloopt ook heel vlot, het vertrouwen is er alvast.”

Patrick en Nicolas kregen startnummer 304 op de Porsche 911.

zwembaden en wellness
MLV banden velgen Poperinge
ALV saneren van tanks

http://www.daviddesign.be
Verzekeringen Delaere

Trefwoord(en)

Foto albums

Verwante artikelen