× Nieuws Wedstrijdverslagen Kalender Foto Contact
☰ MENU
Autostal Duindistel Optiek Vanneste Hooglede Izegem http://www.daviddesign.be

16-06-2019

Wedstrijdverslag - Motul Rally van Wervik - Manolito Verhaeghe

Wedstrijdverslag - Motul Rally van Wervik - Manolito Verhaeghe

"Op de eerste proeven van de dag zijn we heel rustig van start gegaan, het parcours lag er extreem vettig bij en wilden de wagen zonder blutsen aan de finish krijgen. In de 2de ronde hebben we het tempo wat omhoog getrokken en verliep alles naar wens en gaf de wagen geen krimp. 

Op de 8ste proef van de dag, op een lang recht stuk, sloeg de begrenzer van de motor over. Daardoor ging de motor even in noodloop en wist ik niet meteen wat er aan de hand was. Voor alle zekerheid hebben we de wagen even aan de kant gezet, een snelle controle gedaan onder de motorkap maar zagen niets verdacht. Er werd verder gereden en konden de proef zonder problemen afwerken. Door deze stop verloren we wel ruim 2 minuten, maar het voornaamste was dat alles ok was.

De dag verliep echt perfect. De motor ging prima en de afstelling die we tijdens de Monteberg rally gekozen hadden in samenspraak met Andy Lefevere voelde ook heel goed aan in Wervik. We stonden voor de eerste maal bij het serviceteam van Bert Cornelis en ook dat was dik in orde. 

Dank aan het ganse team voor de super leuke dag, we hebben een mooie en goede rally achter de rug en het vertrouwen in de wagen is er ook. Op naar de volgende, de TBR rallysprint." Aldus Manolito

Autostal Duindistel

Optiek Vanneste Hooglede Izegem
http://www.daviddesign.be

Trefwoord(en)

Foto albums

Verwante artikelen