× Nieuws Wedstrijdverslagen Kalender Foto Contact
☰ MENU
Optiek Vanneste Hooglede Izegem Autostal Duindistel http://www.daviddesign.be

21-05-2019

Wedstrijdverslag - Rallysprint Soutenon Clemence (ASAF) - Melissa Debackere

Wedstrijdverslag - Rallysprint Soutenon Clemence (ASAF) - Melissa Debackere

Om geen hele maand stil te liggen besliste Melissa Debackere om afgelopen weekend de Rallysprint Soutenon Clémence te rijden en tevens een goed doel te steunen.

Het was geen ideaal parkoer voor een R5, daar er enorm veel super snelle rechte stukken in zaten. Toen Melissa en het team in Thy-le-Chateau aankwamen ware, ze blij met de inschrijving van een paar Mitsubishi's, een paar Porsches, en nog een R5. Maar vooral blij met de inschrijving van Steve Becaert nadat hij zijn snelheid getoond heeft in de Monteberg.

"De zondagmorgen had het geregend en waren we vertrokken op lichtjes ingesneden slicks. De tweede lus idem maar door de plotse hevige regenbuien hadden we het enkele keren zeer warm door aquaplanning... Zo verloren we wat tijd, we reden de tweede tijd na de R5 van De Vleeschouwer die nieuwe regenbanden had gemonteerd. De derde en vierde run reden we op zwaar ingesneden banden, maar door de lange regroup konden we ze niet meer wisselen en het werd droog. Conclusie de hele dag verkeerde bandekeuze."

Uiteindelijk won Melissa Debackere de wedstrijd voor de Lancer van Steve Becaert en de Porsche GT3 van Christian Guilement.
 

Optiek Vanneste Hooglede Izegem

Autostal Duindistel
http://www.daviddesign.be

Trefwoord(en)

Verwante artikelen