× Nieuws Wedstrijdverslagen Kalender Foto Contact
☰ MENU
zwembaden en wellness ALV saneren van tanks MLV banden velgen Poperinge http://www.daviddesign.be Verzekeringen Delaere

15-05-2019

Preview - Sezoensrally - Eddy Ghijsens

Preview - Sezoensrally - Eddy Ghijsens

Lonenaar Eddy Ghijsens en zijn Wellense corijder Kevin Huygen nemen dit weekend deel aan de Sezoensrally, de vierde wedstrijd van het RACB Criterium. De garagehouder doet dat met zijn vertrouwde VW Golf TDI. Aanstaande zaterdag trekt Dano Racing met een nieuwe assistentietruck naar Bocholt. 
 
Eddy Ghijsens is al enkele jaren een vaste waarde in het RACB Criterium.  Nadat hij eerder dit seizoen aan de start verscheen in de rally’s van Haspengouw, Spa en de TAC tekent hij dit weekend present in Bocholt voor de Sezoensrally. “Bocholt is altijd een buitenbeentje op de kalender” weet Eddy Ghijsens. “Het is de enige rally waar we nog écht op onverhard kunnen rijden. Uiteraard maakt de kracht van de wagen het verschil maar op dit soort wegen kan je het gebrek aan PK’s ook compenseren met stuurmanskunst. Ik hou van deze wedstrijd. Enkele jaren geleden eindigde ik met deze wagen 6ealgemeen. Ik kijk er nu al naar uit om vrijdag het parcours te gaan verkennen.
 
Vanaf zaterdagochtend is de nieuwe assistentietruck van Dano Racing te bewonderen op het Kerkplein in Bocholt. “Het is een nieuwe stap voor ons team. De vrachtwagen is uitgerust met een grote voortent waardoor onze mecaniciens in betere omstandigheden aan de wagen kunnen werken. We hebben nu ook meer mogelijkheden om onze fans en partners beter te ontvangen. Voor onze thuiswedstrijd verwacht ik dat er wel wat volk afzakt naar Bocholt. We gaan hen met open armen én een pintje ontvangen.
 
De VW Golf TDI onderging net na de rally van Spa een evolutie. “Het verschil met de rally van Spa was opmerkelijk. Ik voelde het meteen en ik kon het ook afleiden aan onze tijden die vanaf de eerste rit in Tielt competitief waren én die doorheen de rally verbeterden. Benieuwd wat dat gaat geven aanstaande zaterdag in Bocholt. Mijn corijder Kevin Huygen is intussen goed geïntegreerd. De samenwerking verloopt prima en we amuseren ons goed. Dat is nog het belangrijkste van al” besluit Eddy Ghijsens.

zwembaden en wellness
ALV saneren van tanks
MLV banden velgen Poperinge

http://www.daviddesign.be
Verzekeringen Delaere

Trefwoord(en)

Foto albums

Verwante artikelen