× LIVE INFO - Aarova Short Rally Oudenaarde Nieuws Wedstrijdverslagen Kalender Foto Contact
☰ MENU
ALV saneren van tanks MLV banden velgen Poperinge Verzekeringen Delaere http://www.daviddesign.be zwembaden en wellness

LIVE INFO - Aarova Short Rally Oudenaarde

10-05-2019

Wedstrijdverslag - Rally van de Monteberg - Frederik Brulez

Wedstrijdverslag - Rally van de Monteberg - Frederik Brulez

Frederik Brulez - Benny Aeck

"Vol goede moed gingen we samen op weg naar de eerste KP, nl. de KP Monteberg. Maar deze was jammer genoeg geannuleerd wegens een sortie van wagen nummer 131. Dan maar terug naar de service zonder enige schram.

Vervolgens konden we wel degelijk starten op de volgende KP’s, nl. KP Busseboom, Dikkebus en Monteberg. Het was echter wel wat aftasten op zowel vlak van co-piloot, als piloot op het vlak van nota’s en rijden. Op de KP van Busseboom liet zich dit blijken in het feit dat de co-piloot van dienst zich wat diende aan te passen aan het ritme van het voorlezen van de nota’s aan de piloot. Maar vanaf KP Dikkebus verliep dit alsmaar beter en beter. Wat zich uiteindelijk reeds liet blijken door op KP Busseboom 17 seconden sneller te draaien dan de eerste passage en de laatste ronde was dit zelfs uitgegroeid tot een tijd die maar liefst 22 tellen sneller was dan onze eerste doortocht. Op KP Dikkebus waren we op de tweede doortocht maar liefst 15 seconden vlugger dan onze eerste passage, maar door twee maal rechtdoor te zijn gegaan moesten we echter tevreden zijn met ongeveer dezelfde tijd als onze eerste rit. Op dan naar de laatste KP, die van de Monteberg zelf. Waar we tijdens onze tweede doortocht een knappe 18 seconden sneller waren dan onze eerste rit. Maar voor de laatste KP wilden we ons nogmaals schrap zetten om zo nog wat extra te kunnen afdoen van onze tijd. Maar jammer genoeg mocht het niet zijn voor ons, want op een lang recht stuk waar we links af moesten schoven we terug rechtdoor en dit wel ongeveer een 50 meter. De achteruit van de wagen wilde niet echt meewerken, waardoor we toch een 45-tal seconden verloren en uiteindelijk op een 101e plaats finishten van de 147 gestarte teams.

Toch nog een grote dank aan de fantastische service die verzorgd werd door het VADA-racing team en de lekkere catering ons gebracht door Frieda!"

 

ALV saneren van tanks
MLV banden velgen Poperinge
Verzekeringen Delaere

http://www.daviddesign.be
zwembaden en wellness

Trefwoord(en)

Foto albums

Verwante artikelen