× LIVE INFO - Aarova Short Rally Oudenaarde Nieuws Wedstrijdverslagen Kalender Foto Contact
☰ MENU
zwembaden en wellness ALV saneren van tanks MLV banden velgen Poperinge http://www.daviddesign.be Verzekeringen Delaere

LIVE INFO - Aarova Short Rally Oudenaarde

10-05-2019

Wedstrijdverslag - Rally van de Monteberg - Ludo Vitse

Wedstrijdverslag - Rally van de Monteberg - Ludo Vitse

De 2de rally van het jaar voor Ludo Vitse kunnen we samenvatten als een puike prestatie, samen met co-piloot Kurt Sohier en de gekende Opel Astra. Hun inzet werd bekroond met een 29ste plaats algemeen en 1ste plaats in divisie 1-2.

Na de rallysprint van Moorslede, waar we vroegtijdig moesten opgeven met mechanishe pech, hebben we de problemen met de Astra verholpen met als doel om aan de finish van onze volgende rally te staan. Na de verkenningen op zaterdag konden we met een goed gevoel starten, dit vertrouwen werd aangesterkt door een 16de tijd algemeen op KP1. Ik mag niet ontkennen dat het natte en vuile parcours mij wel ligt.
Na de eerstre ronde hadden we een comfortabele voorsprong van 36 seconden op onze eerste achtervolger, ook in ronde 2 werd deze voorsprong behouden. In de derde ronde kwam het al snel duidelijk dat de Subaru van Vanovertveldt sneller was op het droge wegdek. Op Dikkebus brak een motorsteun en hebben we een héél warm moment gehad. Maar de wagen hield stand en veel tijd moesten we niet inleveren.

Ludo reed 5 van de 10 scratches bijeen in divisie 1-2, werd eerste in klasse 2D en in divisie 1-2. De eerste achtervolger in deze divisie kwam terug tot op 20 seconden na 10 KP’s. “Dit is voor mij een onverhoopt resultaat, vooraf had ik dit niet durven dromen. Ik weet wat ik waard ben en wat de Astra kan, na de vele pech die we gekend hebben afgelopen seizoenen kan ik zeer tevreden terugkijken op deze rally en zullen we deze prestaties proberen te evenaren in volgende rally’s. Samen met mijn andere co-piloot Alison Goudeseune sta ik aan de start in de ORC Rally.

Bedankt aan onze service mensen en sponsors: Bonny’s Friethuis, Dakwerken Plaisier Dimitri, Algemene bouwwerken Goudeseune Wouter, Elektro Verhee, Tentenverhuur Deforche, Alle karweien en polierwerken Kris Six, Roelens Beton, I-phoneherstel, Michael Pïttellioen & Pascal Verbrugghe.

zwembaden en wellness
ALV saneren van tanks
MLV banden velgen Poperinge

http://www.daviddesign.be
Verzekeringen Delaere

Trefwoord(en)

Foto albums

Verwante artikelen