× LIVE INFO - Aarova Short Rally Oudenaarde Nieuws Wedstrijdverslagen Kalender Foto Contact
☰ MENU
Verzekeringen Delaere MLV banden velgen Poperinge zwembaden en wellness http://www.daviddesign.be ALV saneren van tanks

LIVE INFO - Aarova Short Rally Oudenaarde

07-05-2019

Wedstrijdverslag - Rally van de Monteberg - Nicolas Mulliez

Wedstrijdverslag - Rally van de Monteberg - Nicolas Mulliez

"Afgelopen weekend is ons rallyseizoen terug gestart, de Rally van de Monteberg was de eerste op ons programma. Zondagmorgen zijn we rustig gestart op de eerste proef van de dag en was het wat zoeken naar het juiste ritme. Het was niet evident om de juiste bandenkeuze te maken, daar de zon en regen elkaar steeds afwisselden. De proef werd zonder problemen afgewerkt en hadden we meteen een goed gevoel in de wagen. Naarmate de wedstrijd vorderde werden de tijden steeds verbeterd en dat gaf ons het nodige vertrouwen, maar we namen geen onnodige risico's om nog beter te doen. Vanaf de eerst volgende wedstrijd kunnen we ons meer concentreren op het klassement.

Tijdens de wedstrijd hebben we 2 warme momentjes gehad maar Nicolas kon zich steeds op tijd herpakken waardoor we geen tijd verloren of accidentjes hadden. Ik kan dan ook terugkijken op een knappe wedstrijd van mijn man Nicolas, de doelstelling om veilig uit te rijden en de tijden te verbeteren was geslaagd over de ganse lijn. We hebben weer met  volle teugen kunnen genieten van onze hobby.

Hierbij willen we ook nog ons service team bedanken voor hun inzet en om telkens voor ons klaar te staan! Bedankt aan al onze sponsors, want zonder hen zou dit niet lukken en zeker onze familie en vrienden, dikke dank u wel!" Aldus Kim de Bon

Verzekeringen Delaere
MLV banden velgen Poperinge
zwembaden en wellness

http://www.daviddesign.be
ALV saneren van tanks

Trefwoord(en)

Foto albums

Verwante artikelen