× Nieuws Wedstrijdverslagen Kalender Foto Contact
☰ MENU
Yprauto zwembaden en wellness http://www.daviddesign.be MLV banden velgen Poperinge

06-05-2019

Wedstrijdverslag - Rally van de Monteberg - Manuel Merlevede

Wedstrijdverslag - Rally van de Monteberg - Manuel Merlevede

Afgelopen weekend reden Manuel Merlevede en copiloot Thomas Cloet hun eerste wedstrijd van dit seizoen. Net zoals in de voorbije jaren huurden ze een Peugeot 208 R2 bij Pevatec. 

"We zijn heel voorzichtig gestart," opende Manuel het gesprek. "Ons doel was om zoveel mogelijk progressie te maken en de wagen beter te leren kennen met het oog op de Ypres Rally eind juni."

Het duo overtrof echter de verwachtingen en eindigde als eerste R2 wagen en dat in de tweede echter rally die ze rijden... "Dit was echt een onverhoopt resultaat, eerste R2 en 25ste algemeen met zo'n deelnemersveld... Bovendien hebben we ook veel plezier gehad in de auto," aldus copiloot Thomas.

"We willen nu gewoon met onze voeten op de grond blijven en ons goed zo goed mogelijk voorbereiden op de Ypres Rally waar onze droom uitkomt. We willen graag Pevatec bedanken voor ons met raad en daad bij te staan, aangezien het een jaar geleden was dat we nog met de R2 gereden hadden. Ik wil ook Thomas bedanken voor de perfecte nota’s! Bedankt aan alle sponsors die dit mogelijk maken!"

Yprauto
zwembaden en wellness

http://www.daviddesign.be
MLV banden velgen Poperinge

Trefwoord(en)

Foto albums

Verwante artikelen