× LIVE INFO - Aarova Short Rally Oudenaarde Nieuws Wedstrijdverslagen Kalender Foto Contact
☰ MENU
ALV saneren van tanks zwembaden en wellness http://www.daviddesign.be c est bene

LIVE INFO - Aarova Short Rally Oudenaarde

06-05-2019

Wedstrijdverslag - Rally van de Monteberg - Stijn Vandaele

Wedstrijdverslag - Rally van de Monteberg - Stijn Vandaele

"Na de rallysprint van Moorslede die door de barre weersomstandigheden geen echte test was geweest keken wij uit naar de rally van de Monteberg in hopelijk betere omstandigheden.

Met 10 kp's voor de boeg zou dit een eerste echte test worden. Tijdens de eerste kp Monteberg liet ik mij verassen in een gladde remzone  en verliezen we reeds 20 seconden omdat we de wagen niet in achteruit kregen. Wedstrijd dus niet goed begonnen op een 34 ste plaats. We konden beginnen aan onze inhaalrace. De volgende 3 kp's verliepen goed en draaien we top 15 tijden en staan we reeds op de 18 de plaats.

Nu we de auto wat beter onder de knie hadden en het vertrouwen groeide beslisten we om het tempo nog wat te verhogen. De volgende lus draaien we telkens top 10 tussen de toppers en stijgen we opnieuw naar een 12 de plaats algemeen. Met onze 4 dichtse achtervolgers binnen de 10 seconden wisten we dat we ons tempo niet konden laten zakken en beslisten we om in Busseboom nog eens uit te halen. Met een 8 ste plaats konden we uitlopen tot 15 seconden van Coene. Met Boone 17 seconden voor ons was de strijd gestreden. Dikkebus en Monteberg werden nog afgewerkt en onze 12 de plaats algemeen bleef behouden. Met dit deelnemersveld en onze eerste echte rally met de Bossu EVO 9 werden onze verwachtingen ruimschoots ingelost.

Bedankt aan Bossu Motors voor een topwagen, de sponsors, de vele toeschouwers en de mensen van de veiligheidsposten."

ALV saneren van tanks
zwembaden en wellness

http://www.daviddesign.be
c est bene

Trefwoord(en)

Foto albums

Verwante artikelen