× LIVE INFO - Aarova Short Rally Oudenaarde Nieuws Wedstrijdverslagen Kalender Foto Contact
☰ MENU
MLV banden velgen Poperinge zwembaden en wellness Yprauto http://www.daviddesign.be

LIVE INFO - Aarova Short Rally Oudenaarde

06-05-2019

Wedstrijdverslag - Rally van de Monteberg - Jess Noyelle

Wedstrijdverslag - Rally van de Monteberg - Jess Noyelle

Wedstrijdverslag Jess Noyelle en Niko Waltniel - Rally van de Monteberg

"Samen met Niko Waltniel kwamen we zondag met veel vertrouwen aan de start. Alles ging redelijk goed op kp 1, ondanks de weinige grip op het gladde asfalt, waardoor we ergens in het midden stonden in de druk bezette klasse 2C.

Vervolgens ging het richting de 2de proef, die ons redelijk goed lag, en waren we op weg om een goede tijd neer te zetten. Maar opeens ging het mis in een dubbele rechtse bocht. Na een te snelle passage werden we verrast door een bult in de coupure en kwamen met de neus van de wagen terecht tegen een tallud van een gracht. De wagen tolde maar ondanks de stevige klap konden we onze weg verder zetten in de sterke Honda Civic. Het vertrouwen was wel meteen ver te zoeken.

Met nog 2 proeven te gaan in 1 ronde hadden we besloten om het verder rustig aan te doen in plaats van te jagen op onze tegenstanders. Plezier en glijwerk kregen dus de voorkeur.

Tijdens de service werd de wagen onder handen genomen door Jeffrey Decock en Kenneth Hannoff en konden we onze wedstrijd alsnog verder afwerken. Waarvoor dank en respect voor de uitstekende service.

Door het inpraten van de mensen rondom ons in het team, de sterke woorden van mijn co.piloot en Jeffrey Decock, kwam het vertrouwen al snel terug. Maar veel tijd konden we niet meer goedmaken. We reden nog eens plat en onderweg hadden we nog wat akkefietjes en zo we hebben we vanalles meegemaakt tijdens één wedstrijd. Ondanks alle moeilijkheden hebben we toch de finish bereikt en hebben we ons weer zot vermaakt.

Een dikke merci aan de sponsors, Sanitair Dieter Verhelst, Ellitriek Nico Hoflack, Sofie Vandenbogaerde, Glascentrale Wevelgem, Schilderwerken Michiel Ostyn, Nova Express Dave Noyelle en Brian Noyelle.

Dank aan het service team om ons weer het hele weekend bij te staan, alsook aan Ann-Sophie Pattyn, mijn ouders en mijn nieuwe vriendin  voor de sfeer, gezelligheid, liefde, warmte, hulp en ook de ontvangst  telkens we op het service toekwamen! Alsook aan de supporters langs de weg die keer op keer de lach op onze face toverden!" Aldus Jess Noyelle

Next event - Rally van Wervik

MLV banden velgen Poperinge
zwembaden en wellness
Yprauto

http://www.daviddesign.be

Trefwoord(en)

Foto albums

Verwante artikelen