× Nieuws Wedstrijdverslagen Kalender Foto Contact
☰ MENU
Verzekeringen Delaere ALV saneren van tanks zwembaden en wellness http://www.daviddesign.be MLV banden velgen Poperinge

03-05-2019

2019 - M.A.T.S. BMW M3 voor Christophe Merlevede

2019 - M.A.T.S. BMW M3 voor Christophe Merlevede
2019 - M.A.T.S. BMW M3 voor Christophe Merlevede 2019 - M.A.T.S. BMW M3 voor Christophe Merlevede

Het was langs tijd stil rond Christophe Merlevede, de bandenhandelaar uit Poperinge rijdt komende zondag zijn eerste wedstrijd van het seizoen. Na de Ypres Classic Rally van vorig jaar werd de BMW M3 verkocht, op de Monteberg maakt Christophe zijn debuut met een nagelnieuwe M3.

We blijven trouw aan het Duitse merk en hebben een volledig nieuwe M3 laten bouwen bij Mats van den Brand. De wagen is nog maar net klaar, woensdag hebben we tijdens een test in Nederland voor het eerst gereden,” aldus Christophe. “De wagen voelde meteen vertrouwd aan, de motor is iets anders afgesteld dan mijn vorige M3 ik voel vooral dat er meer koppel is. We hopen met deze M3 vooral een bedrijfszekere wagen te hebben. We rijden niet zoveel en dan is het zeker niet leuk om met pech aan de kant te moeten.

Samen met copiloot Giljan Vandromme zal Christophe dit jaar nog rijden in de Monteberg, Wervik en Ieper. “In mijn zaak ben ik dit jaar gestart met het herstellen en restaureren van velgen en dit vraagt nog heel wat tijd….

Met de komst van de nieuwe wagen kon het team ook een nieuwe sponsor aantrekken, Koeltechniek en warmtepompen Feys-Pattyn uit Ieper staat vanaf nu op de prachtige M3. Uiteraard mag ook het logo van MLV banden, de zaak van Christophe, niet ontbreken.

Verzekeringen Delaere
ALV saneren van tanks
zwembaden en wellness

http://www.daviddesign.be
MLV banden velgen Poperinge

Trefwoord(en)

Foto albums

Verwante artikelen