× LIVE INFO - Aarova Short Rally Oudenaarde Nieuws Wedstrijdverslagen Kalender Foto Contact
☰ MENU
Verzekeringen Delaere zwembaden en wellness MLV banden velgen Poperinge http://www.daviddesign.be ALV saneren van tanks

LIVE INFO - Aarova Short Rally Oudenaarde

02-05-2019

Preview - Jensy Leys - Rally van de Monteberg

Preview - Jensy Leys - Rally van de Monteberg

Vorig seizoen debuteerde Jensy Leys als rallypiloot tijdens de Rallysprint van Moorslede in een Honda Civic en later op het seizoen werd nog de TBR rallysprint verreden. Jensy had de smaak meteen te pakken en opteerde voor een Bmw E30 om aan het nieuwe rallyseizoen te beginnen.

"Tijdens de Rallysprint van Moorslede was het vooral de bedoeling om de wagen te leren kennen en indien mogelijk het spektakel te verzorgen voor de aanwezige supporters. Ik denk dat ik geslaagd ben in mijn opzet en reed een vlekkeloze wedstrijd in Moorslede, nu kijk ik uit naar de Rally van de Monteberg." Aldus Jensy

Jensy werd in zijn eerste wedstrijd van het seizoen knap 38ste en 3de in klasse 3H en dat tussen enkele gevestigde waarden. De wagen draaide perfect en hoefde geen aanpassing te ondergaan, Jensy is helemaal klaar voor de 2de wedstrijd van zijn seizoen en krijgt het nummer 122 op deuren gekleefd. Stijn Soete zorgt deze keer voor de nota's en vervangt zijn mama die het co.zitje voor haar rekening nam in Moorslede. 

Verzekeringen Delaere
zwembaden en wellness
MLV banden velgen Poperinge

http://www.daviddesign.be
ALV saneren van tanks

Trefwoord(en)

Foto albums

Verwante artikelen