× Nieuws Wedstrijdverslagen Kalender Foto Contact
☰ MENU
ALV saneren van tanks c est bene http://www.daviddesign.be zwembaden en wellness

30-04-2019

Wedstrijdverslag - Salamandre Rallye - Johnny Vanzeebroeck

Wedstrijdverslag - Salamandre Rallye - Johnny Vanzeebroeck

Sinds begin dit seizoen loopt alles op wieltjes voor het Vlaams Branbants team uit Halle. Ze gingen van start met onze Mitsubishi Lancer EVO gr N in de Rally van Clavier waar ze een knappe derde plaats behaalden. Twee weken later reden ze een degelijke 4de plaats in de Rally des ardennes (Dinant) en vorige week stonden ze aan de start van een uitdagende Salamendre rally (Beaumont) waar een knap deelnemersveld aan de start stond met Deense en Engelse bemaningen maar ook de officiele BELUX skoda piloot Bedoret.

"Het was reeds van 1999 geleden dat ik hier aan de start kwam (Citroen Saxo Challenge) en wist dat het hier opletten geblazen was zeker als het regent. De asfalt is hier op sommige plaatsen spekglad... Bij de verkenningen hebben we dus veilige nota’s gemaakt en dat beloonde tijdens de wedstrijd.
We kregen het startnummer 11 van de organisatie wat achteraf in ons nadeel bleek te zijn aangezien de wedstrijd verschillende malen stilgelegd werd net als wij aan de start stonden. Dit betekende dus vertrekken op koude banden en koude remmen, en dat is nooit een optie als het om een secondenspel gaat... 

Dat spel speelden we hard  tegen de Deen Poulsen, die aan de start kwam met een Wevers Skoda R5, met op het einde van de rally 7 seconden in ons voordeel. De man voor ons was niet minder dan Sebastien Bedoret uit Donstiennes. Hij reed er met de Skoda R5 in zijn achtertuin en daar was geen strijd tegen te beginnen... 

We blikken terug op een mooie seizoensstart met 3 mooie wedstrijden waar veel gevoel en ritme opgedaan hebben. Daarbij bedanken onze partners voor de steun Chicago Pneumatic  Federal Mogul en R-tec. Op naar de volgende rally Claudy Desoil, waar we onze leiding in het ASAF kampioenschap D4 verder gaan verdedigen. En dan twee weken later onze thuiswedstrijd Rally de la Haute Senne."

foto - persbericht

ALV saneren van tanks
c est bene

http://www.daviddesign.be
zwembaden en wellness

Trefwoord(en)

Verwante artikelen