× Nieuws Wedstrijdverslagen Kalender Foto Contact
☰ MENU
zwembaden en wellness ALV saneren van tanks http://www.daviddesign.be c est bene

29-04-2019

2019 - MVM rallyteam maakt debuut met BMW 1

2019 - MVM rallyteam maakt debuut met BMW 1

Mathias Vanhee en copiloot Willem Vroman zijn beiden leken in de rallysport, samen vormen ze het MVM Rallyteam en gaan binnenkort voor het eerst van start in een wedstrijd.

"We hebben een volledig nieuwe BMW 1 gebouwd en het is de bedoeling dat we volgend weekend voor het eerst gaan rijden. Als testwedstrijd kiezen we voor een ASAF sprint, om daarna in eigen regio de ORC Rally te rijden," aldus piloot Mathias.

De BMW 1 van het team is volledig nieuw opgebouwd en beschikt over een M3 motor en staat volledig in de kleuren van Vanhee Painting, het schildersbedrijf van piloot Mathias. Dit jaar wil het team nog een 6 tal wedstrijden rijden, maar naar de resultaten zal in dit eerste seizoen niet gekeken worden vertelde copiloot Willem ons. "Nee, dit jaar rijden we vooral VAS wedstrijden. Het is onze intentie om ons volgend jaar in te schrijven in de M-Cup, dit jaar willen we vooral kilometers maken en ervaring opdoen."

"Als we de wagen heelhuids aan de finish kunnen brengen is onze wedstrijd geslaagd," vult Mathias aan. "We hebben veel tijd in deze BMW gestoken en het is niet de bedoeling om brokken te rijden, we willen ons in het eerste seizoen geen druk opleggen."

Je kan het team ook online volgen via de facebook pagina van MVM Rallyteam.

zwembaden en wellness
ALV saneren van tanks

http://www.daviddesign.be
c est bene

Trefwoord(en)

Foto albums

Verwante artikelen