× Nieuws Wedstrijdverslagen Kalender Foto Contact
☰ MENU
ALV saneren van tanks zwembaden en wellness c est bene http://www.daviddesign.be

25-04-2019

Vergaande samenwerking Rallylovers en Vila-Racing

Vergaande samenwerking Rallylovers en Vila-Racing

Rallylovers bestaat ondertussen meer dan 18 jaar en is daarmee de langst lopende rallysportwebsite van Vlaanderen. De site werd de laatste jaren onderhouden door David Derdaele en zijn vrouw Inge. "We worden vooral gedreven door passie, maar voelden begin dit jaar dat het soms wat veel werd..." aldus David.

"Zeker in combinatie met mijn zaak, daviddesign.be, die steeds meer van mijn tijd vraagt werd het soms moeilijk. Bovendien sta ik er op dat rallylovers op iedere wedstrijd van het BRC en het VAS kampioenschap aanwezig is. Vincent (vila-racing) had in het verleden ook al laten doorschijnen dat zijn site moeilijker te combineren is met zijn gezinsleven... Vanaf nu werken we dus samen voor rallylovers.be en hopen u nog beter te kunnen dienen." 

"Eigenlijk gingen ik in juni het 5-jarig bestaan vieren van vila-racing.be maar zoals David al aangaf is het onderhouden van een website en constant up-to-date zijn een heuse taak die moeilijk te combineren is met het gezinsleven." opent Vincent.
"Onlangs kreeg ik dan ook de vraag van David of het niet mogelijk was om te gaan samenwerken in plaats van elk een aparte website te hebben. Ik heb geen minuut getwijfeld aan dit voorstel, ook al kwam dit totaal uit de lucht gevallen en had ik deze vraag helemaal niet zien aankomen. Samenwerken met de grootste en meest bezochte rallywebsite van Vlaanderen is een hele eer voor mij en geeft mij nu een extra boost om toch mijn ding verder te kunnen doen. Kleine of grote teams blijven voor mij even belangrijk en dat ik mijn eigen ding mag en kan blijven doen zal een extra meerwaarde geven voor alle rallypiloten. De facebookpagina van Vila-racing.be verder blijven bestaan omdat we daar toch verder gaan dan alleen het VAS en BRC kampioenschap. Uiteraard zullen de artikels van Rallylovers nu ook te vinden zijn op de facebookpagina en kan ik de website vila-racing.be met opgeheven hoofd achter mij laten."

Concreet zal er niet veel veranderen. Rallylovers blijft het BRC en het VAS kampioenschap volgen, maar met de extra inbreng van Vincent hopen we om een nog breder publiek te kunnen aanspreken en ook de kleinere teams nog meer de aandacht te kunnen geven.

ALV saneren van tanks
zwembaden en wellness
c est bene

http://www.daviddesign.be

Trefwoord(en)

Verwante artikelen