× Nieuws Wedstrijdverslagen Kalender Foto Contact
☰ MENU
c est bene ALV saneren van tanks http://www.daviddesign.be zwembaden en wellness

17-04-2019

Wedstrijdverslag - TAC - Eric Deprez

Wedstrijdverslag - TAC - Eric Deprez

Voor het eerst gingen we op pad met het hele rallyteam in een BK-wedstrijd. Door de goede formule van de M-cup is het namelijk mogelijk om hieraan deel te nemen. Vooraf werd afgesproken om geen onnodige risico’s te nemen, om maximaal te kunnen genieten van de wedstrijd.

Op de shakedown konden we voor het eerst zoeken naar een gepaste afstelling, wat niet mogelijk is in een voorbereiding van VAS wedstrijden.

Tijdens de eerste ronde van de wedstrijd zelf kregen we te maken met kleine probleempjes. De 2e bocht van de eerste (15km lange) klassementsproef viel de intercom uit, met het nodige parcours inzicht, gebaren en schreeuwen werd de schade beperkt tot 15 seconden t.o.v. de 2e ronde. Tevens bleek aan de finish van de Poelberg er een elektrische storing te zijn waardoor de motor iets te warm liep.

Na de serviceperiode waar alles grondig werd gecheckt en aangepast konden we verder genieten van de rally. In de 3e ronde liep het echter fout af. Toen we voor de eerste maal de start konden nemen van KP Oosthoek, na de annulaties van de eerste 2 rondes, was een luide knal te horen. De cardanas bezweek onder de kracht, waardoor een opgave een gevolg van was.
Hoewel we teleurgesteld de wedstrijd staakten, onthouden we de goeie prestatie van zowel de auto als het gehele team. Nu wordt het snel kijken naar een oplossing zodat mechanische opgaves zoals deze tot het verleden horen.

Een grote dank is op zijn plaats voor de sponsors die ons blijven steunen, Vancoillie Plastics, Chocolaterie – truffels voor verenigingen Choc-OH-lat, Garage Wim Joseph en café Troendpunt Loppem. Alle supporters die ons de extra euforie geven langs de klassementsproeven en op het servicepark. En alle fotograven en beeldmakers die telkens mooie herinneringen maken waardoor de rally niet stopt na het weekend. Op naar de volgende wedstrijd, de ORC Canal rally.

c est bene
ALV saneren van tanks

http://www.daviddesign.be
zwembaden en wellness

Trefwoord(en)

Foto albums

Verwante artikelen