× Nieuws Wedstrijdverslagen Kalender Foto Contact
☰ MENU
MLV banden velgen Poperinge ALV saneren van tanks Verzekeringen Delaere http://www.daviddesign.be zwembaden en wellness

16-04-2019

Wedstrijdverslag - TAC - Johan Depredomme

Wedstrijdverslag - TAC - Johan Depredomme

JDP RALLYTEAM - Johan Depredomme en Didier Vandenheede - Ford Fiesta R200

Na de start op KP 1 in de eerste kilometers was het gevoel van de wagen en de afstelling die we tijdens de shakedown gedaan hadden zeer goed. Tot we plots in ¾ van de KP, de wagen plots op 3 cilinders, en dan 2 kilometers verder op 2 cilinders begon te draaien. De KP kunnen uitrijden met een slecht gevoel en zeker 20 à 30 seconden verloren. KP 2 DEN ONDANK, ook gestart en KP kunnen afwerken net met dezelfde problemen en terug 1 minuut 30 seconden verloren op onze tegenstanders. KP 3 OOSTHOEK, voor ons gelukkig geannuleerd. Voor aanvang van KP 4 DE POELBERG, wat snelstrips rond de kabels gedaan die naar de ontstekingskaarsen lopen en dit euvel was voorlopig opgelost. Dus KP POELBERG voor ons oké.

Vervolgens op de service het probleem nader bekeken en konden we terug met een goed gevoel de volgende boucle aanvangen. De volgende KP’s 5 en 6 zonder problemen  kunnen afwerken  KP 7 Den Oosthoek voor de 2de maal afgelast KP’s 8, 9 en 10, ook perfecte tijden kunnen rijden en de wagen was tip top. KP 11 DEN OOSTHOEK gestart, alles ging goed tot de sensor van de schakelindicator begon te flippen en onze derde schakeling af en toe begon te haperen, terug 20 seconden verloren op die KP. KP 12 POELBERG, voor ons terug het geluk dat deze KP geannuleerd werd en dat we terug konden rijden naar de service.

In de service kunnen de problemen met de sensor opgelost worden, de schakelproblemen konden niet opgelost worden. Op naar aanvang van KP 13 SCHUIFERSKAPELLE, op de eerste kilometer van de verbinding was de sensor alweer defect, KP 13 en 14 kunnen uitrijden tot de finish met gevolg dat we elke schakeling op en af manueel moeten ontkoppelen + dat we iedere keer onze derde schakeling, die het belangrijkste is, moeten missen. Gevolg op die 2 KP’s is terug zeker 2 minuten moeten inleveren.

Toch blij dat we de finish hebben behaald en op de 51steplaats gestrand zijn. Op naar de volgende rally met wat meer mechanish geluk. Bij deze wil ik ook de talrijke supporters langs het parcour bedanken. Garage XLT voor de service. And last but not least de sponsoren: Schotte schrijnwerkerij, De Jong Onderhoud & Constructie, Advocatenkantoor David Lust, JDE Elektriciteit, Schilder- en behangwerken Jan Debackere, Autohandel Wouter bvba, Wouter Bouwt, B-MED en Slotenmaker Johan Ruiselede.

MLV banden velgen Poperinge
ALV saneren van tanks
Verzekeringen Delaere

http://www.daviddesign.be
zwembaden en wellness

Trefwoord(en)

Foto albums

Verwante artikelen