× Nieuws Wedstrijdverslagen Kalender Foto Contact
☰ MENU
zwembaden en wellness MLV banden velgen Poperinge Verzekeringen Delaere http://www.daviddesign.be ALV saneren van tanks

14-04-2019

Wedstrijdverslag - TAC Rally Criterium - Wouter Gevaert

Wedstrijdverslag - TAC Rally Criterium - Wouter Gevaert

Wedstrijd verslag Wouter Gevaert en Gert Jan Carrette - Criteruim TAC Rally 2019

Wouter Gevaert: "Na één jaar op non actief te zijn geweest als piloot,was het woensdag terug de beurt aan mij om de handschoenen aan te trekken. Nadat de Manta tijdens de winter door KB Technics werd op punt gezet was tijdens de shakedown een ideaal moment om te testen. Op het einde kreeg ik wel goed gevoel in de wagen over het gladde asfalt. Copiloot van dienst van zaterdag was Gert Jan Carrette. Het was de eerste maal dat we samen een rally reden.

Op de 2de verkenning de vrijdag kreeg ik nog niet de nota's zoals ik het wou en ik maakte mij voor de zaterdag beetje zorgen maar we hadden eigenlijk maar 1 doel, ons amuseren op de gevaarlijke wegen in Tielt en de wedstrijd uit te rijden. In de voormiddag heb ik proberen wedstrijd ritme op te doen en goed gevoel te krijgen met de wagen en de grip van de banden. In de namiddag heb ik zonder risico's te moeten nemen mijn tijden proberen te verbeteren wat wel behoorlijk lukte om zo op een 12de plaats te eindigen. Buiten een warm momentje op einde van Schuiferskapelle was dit voor ons een geslaagde rally zonder risico's.

Ik hoop zo vlug mogelijk terug  een rally te kunnen rijden en nieuwe sponsors aan te trekken en hen kunnen overtuigen zodat ik blijvende progressie kan maken als beginnende rallypiloot. Ik dank alvast mijn sponsors die dit allemaal mogelijk maakten: HVAC - RIGOLE - BECAUS NV - VANLANDUYT - DEKRISCO - SNP WEAR - S-CONCEPT. 

Copiloten die interesse hebben om samen een wedstrijd te rijden mogen mij steeds contacteren daar ik nog geen vaste copiloot heb."
 

zwembaden en wellness
MLV banden velgen Poperinge
Verzekeringen Delaere

http://www.daviddesign.be
ALV saneren van tanks

Trefwoord(en)

Foto albums

Verwante artikelen