× Nieuws Wedstrijdverslagen Kalender Foto Contact
☰ MENU
Optiek Vanneste Hooglede Izegem Autostal Duindistel http://www.daviddesign.be

11-04-2019

Ook Jeroen Swaanen in de Rally van de Monteberg met een R5

Ook Jeroen Swaanen in de Rally van de Monteberg met een R5

Daarnet konden we nog melden dat Hans Weijs met een Volkswagen Polo R5 naar de Montberg Rally komt en enkele ogenblikken later kregen we ook het nieuws dat Jeroen Swaanen deze wedstrijd komt rijden.

"Het is drie jaar geleden dat ik nog heb gereden, en we willen op de Monteberg vooral ritme opdoen voor de ELE Rally," aldus de Nederlander die in het verleden reeds met een Ford Fiesta R5 reed. "Nu gaan we de Skoda Fabia R5 huren bij het team van Frederic Miclotte, SXM Racing. Maar zoals ik zei we willen vooral opnieuw het ritme vinden, alles is nieuw voor ons. Ik rij immers ook met een nieuwe navigator. De Rally van de Monteberg leek ons ideaal en bovendien komt Hans Weijs daar ook rijden dus we maken er een gezellig weekend van."

De laatse wedstrijd van Jeroen Swaanen was de Short Rally van Kasterlee in 2016, hij eindigde toen tweede in de Ford Fiesta R5 van Hans Weijs Motorsport. 

Zo staan er reeds 4 R5 wagens op de deelnemerslijst van deze VAS wedstrijd, Hans Weijs (VW Polo), Jeroen Swaanen (Skoda Fabia), Filip Pyck (Ford Fiesta) en Erik Moree (DS3).

Optiek Vanneste Hooglede Izegem

Autostal Duindistel
http://www.daviddesign.be

Trefwoord(en)

Foto albums

Verwante artikelen