× Nieuws Wedstrijdverslagen Kalender Foto Contact
☰ MENU
ALV saneren van tanks zwembaden en wellness c est bene http://www.daviddesign.be

11-04-2019

Hans Weijs samen met Arne Bruneel in VW Polo R5 tijdens de Rally van de Montberg

Hans Weijs samen met Arne Bruneel in VW Polo R5 tijdens de Rally van de Montberg

Precies 2 jaar na hun overwinning in de Short Rally van de Monteberg vormen Hans Weijs en co Arne Bruneel weer een team voor deze wedstrijd. Het team start met een van de nieuwe Volkswagen Polo’s R5 van Hans Weijs Motorsport.

We krijgen nu reeds heel wat vragen om de Polo’s te huren, maar de eerste kilometers wou ik toch zelf maken,” lacht Hans Weijs die als eerste en enige Nederlandse team 2 Polo’s R5 heeft aangeschaft. “Het parcours rond Ieper is heel leuk en de samenwerking met Arne is altijd heel positief.

Het is bijzonder druk met het aanleggen van terrassen en opritten en veel tijd had ik dit jaar nog niet voor de rally. Maar toen Hans met het voorstel kwam om samen de Monteberg te rijden was ik meteen verkocht,” vertelde Arne ons. “Ook mijn sponsors waren bijzonder enthousiast en stapten meteen mee in dit project.

De Monteberg is een ware thuismatch voor Arne Bruneel, de verwachtingen zijn dan ook heel hoog. “Na de overwinning in 2017 met Hans in de Fiesta R5 dacht ik dat het niet meer beter kon. Ik wist echt niet waar ik het had toen Hans me voorstelde om mijn thuiswedstrijd te rijden in de nieuwe Volkswagen Polo. We gaan er alles aan doen om zondagavond bovenaan op het podium te staan!”  

In België zijn er reeds 3 Polo’s actief in het nationale kampioenschap, maar in de Rally van de Monteberg maakt de Polo zijn eerste meters tijdens een VAS wedstrijd. “We komen graag naar België met ons team, de proeven zijn mooi en de sfeer is top hier. We kregen ook al heel wat aanvragen uit België om de Polo te huren, we nodigen teams met interesse graag uit op de service stand.

Hans Weijs reed zich in België de laatste jaren in de kijker met de BMW 1, in het verleden reed hij zich in diverse kampioenschappen in de kijker. Hij werd vice-wereldkampioen in het Junior WRC 2010, in 2011 werd hij tweede in de druk bezette IRC Ypres Rally en later was hij ook nog officieel piloot voor Volkswagen Zuid-Afrika.

ALV saneren van tanks
zwembaden en wellness
c est bene

http://www.daviddesign.be

Trefwoord(en)

Foto albums

Verwante artikelen