× Nieuws Wedstrijdverslagen Kalender Foto Contact
☰ MENU
Autostal Duindistel Optiek Vanneste Hooglede Izegem http://www.daviddesign.be

05-04-2019

Filip Pyck in Monteberg en Ieper met Ford Fiesta R5

Filip Pyck in Monteberg en Ieper met Ford Fiesta R5

In de Rally van de Monteberg en de Ypres Rally zal Filip Pyck voor het eerst proeven van een R5.

"We rijden al 25 jaar en kunnen daar nu eerder toevallig eens van proeven," aldus de koffiehandelaar uit Poperinge. "Het is nooit de bedoeling geweest om in deze klasse te gaan rijden, maar eerder toevallig en door onderhandeling met een sponsor zullen we het toch eens proberen... We bekijken het louter als fun en denken niet aan prestatie. De Rally van de Monteberg is puur een test voor Ieper, om veel te testen is er anders geen tijd, aangezien mijn drukke werkschema met Pico's Koffie."

De wagen is een Ford Fiesta R5 van bij J-Motorsport. Frederic Miclotte is immers al lang een rallyvriend van Filip en zal hem bijstaan om goeie tips te geven. "Fred is gewoonweg een supergast die ik in de rally wereld leerde kennen." bevestigde Filip die ook eerder toevallig zijn vroegere copiloot een come-back ziet maken. "Deze winter dronk ik een pintje met Ignace Lampaert, we haalden veel anekdotes op en wilden we nog eens samen rijden. Zo komt ook Ignace weer in actie in de Fiesta R5.
Maar ik herhaal het, op mijn leeftijd en met mijn ervaring gaat alles rond fun, dus we gaan ons vooral amuseren aan het stuur van deze moderne wagen.
"

Autostal Duindistel

Optiek Vanneste Hooglede Izegem
http://www.daviddesign.be

Trefwoord(en)

Foto albums

Verwante artikelen