× Nieuws Wedstrijdverslagen Kalender Foto Contact
☰ MENU
Optiek Vanneste Hooglede Izegem Autostal Duindistel http://www.daviddesign.be

04-04-2019

2019 - Voorstelling Luxauto Rallyteam

2019 - Voorstelling Luxauto Rallyteam
2019 - Voorstelling Luxauto Rallyteam 2019 - Voorstelling Luxauto Rallyteam 2019 - Voorstelling Luxauto Rallyteam 2019 - Voorstelling Luxauto Rallyteam

Deze avond werd in Tiegem de Porsche 997 GT3 voorgesteld van het Luxauto team van Jochen Claerhout en Piero Vandeputte. De Porsche kreeg de afgelopen maanden een volledige check-up en ook een nieuwe livery.

"Het doet ons plezier dat we met dezelfde partners en enkele nieuwe verder kunnen doen," aldus co Piero Vandeputte. "De motorproblemen die ons parten hebben gespeeld zijn ook volledig van de baan, dus we zijn klaar voor 2019."

"Ik zal wel de start van het seizoen missen, morgen vertrek ik met mijn gezin op ski vakantie dus moet ik de TAC laten schieten. Maar Pierro zal in Tielt Chris Van Woensel navigeren in onze Porsche. Tim is hier nog niet, dus ik mag wel zeggen dat je hier de winning GT3 ziet," lacht Jochen. "Nee, Chris is een heel snelle piloot die ook respect heeft voor het materiaal, ik zie hem wel in staat om te winnen in Tielt."

"Het volledige programma is nog niet rond, na Tielt rijden we zeker Ieper, de Omloop van Vlaanderen en de East Belgian en nog enkele kleine wedstrijden in voorbereiding voor Ieper. Normaal is dat Wervik en misschien nog Monteberg of iets in Noord Frankrijk... We zien wel."

 

Optiek Vanneste Hooglede Izegem
Autostal Duindistel

http://www.daviddesign.be

Trefwoord(en)

Verwante artikelen