× Nieuws Wedstrijdverslagen Kalender Foto Contact
☰ MENU
Optiek Vanneste Hooglede Izegem Autostal Duindistel http://www.daviddesign.be

03-04-2019

2019 - Dirk Vermeirsch start seizoen in TAC

2019 - Dirk Vermeirsch start seizoen in TAC

Dirk Vermeirsch start zijn seizoen 2019 in de TAC Rally. De piloot uit Pittem komt in de TAC aan de start met een Subaru Impreza WRX groep A, dezelfde wagen waarmee hij vorig jaar in Kortrijk reed.

"Veel zal ik waarschijnlijk niet rijden dit jaar, we zijn al een tijd bezig aan verbouwingen en daar gaat veel van mijn vrije tijd in..." aldus Dirk die wel wat plannen heeft voor de toekomst. "Na de TAC komt deze Subaru Impreza te koop. Het is een gloednieuwe Prodrive Impreza N14 die we naar groep A hebben omgebouwd en we een sequentiële bak hebben in gestoken. De wagen stond al enkele jaren aan de kant en in Kortrijk hebben we voor het eerst gereden, er staan nog geen 400 kilometers op de teller..."

"Ik ben zelf ook begonnen met de opbouw van een gloednieuwe Ford Sierra Cosworth 4x4. De bedoeling is om volgend jaar tegen de TAC klaar te zijn, we bouwen de wagen volledig volgens de FIA reglementen."

Nog voor de TAC is er komende zaterdag een voorstelling van de Subaru WRX bij M-Motorhomes in Tielt. "En Paul Lietaer heeft eindelijk ook eens een goede auto, dus we hebben hem ook uitgenodigd," lacht Dirk. "Nee serieus, je weet ik ben een Ford-fanaat in hart en nieren en die Escort van Paul is echt super. In de TAC gaan we ook bij elkaar staan voor de service, misschien kan ik Paul nog wat helpen. Bovendien is het ook leuk dat we beide aan de start komen bij de moderne dit jaar.

Optiek Vanneste Hooglede Izegem

Autostal Duindistel
http://www.daviddesign.be

Trefwoord(en)

Verwante artikelen