× Nieuws Wedstrijdverslagen Kalender Foto Contact
☰ MENU
c est bene ALV saneren van tanks http://www.daviddesign.be zwembaden en wellness

22-03-2019

Wedstrijdverslag - Spa Rally - Stefaan Prinzie

Wedstrijdverslag - Spa Rally - Stefaan Prinzie
Wedstrijdverslag - Spa Rally - Stefaan Prinzie

Spa Rally: na alle pech afgesloten met enkele snelste tijden op zondag...  

Stefaan Prinzie en Sharon Vermeulen reden afgelopen weekend hun eerste wedstrijd van het seizoen. "We kwamen aan de start van deze rally met een goed gevoel, het parcours is bijzonder mooi en in 2017 hebben we hier belangrijke punten gepakt door hier te winnen," vertelde Stefaan ons. "Normaal ligt deze koers ons wel en vooral op een nat wegdek. De Ascona is trouwens super op een nat wegdek. 2x 12 proeven is ideaal als piloot, je bent voortdurend bezig, geen moment van rust. Dat is pas rally!"

Dit jaar had het koppel uit Houthulst het geluk echter niet aan hun zijde... Op zaterdagmorgen viel de Stesha Opel Ascona al na 2 proeven uit met mechanische problemen, het was een wedstrijd om snel te vergeten. "De eerste proef reden we zonder intercom en aan de finish was de motor aan het warmdraaien," aldus Sharon. "Op de 2de proef kwam er tot 2x toe water in de ontsteking... Er zat niet anders op dan op zondag opnieuw te starten in Super Rally. Bovendien reed in de nacht van vrijdag op zaterdag iemand tegen onze BMW in de serice-zone."

Op zondagochtend kwam de herstart even in gevaar, de gaskabels waren immers 's nachts nog beschadigd door ratten op het circuit...
"Maar nadien verliep het goed, we konden enkele snelste tijden neerzetten maar de pechduivel bleef ons achtervolgen... De ontluchter van de versnellingsbak brak af op de voorlaatste proef. Het zal moeilijk worden maar niet uitgesloten om met deze wagen voor de moderne youngtimers te blijven. We hebben wat meer werk in de wagen om even snel te gaan dan Youngtimers, zo zien we het toch aan de onboards van o.a. Kenis."

c est bene
ALV saneren van tanks

http://www.daviddesign.be
zwembaden en wellness

Trefwoord(en)

Foto albums

Verwante artikelen