× Nieuws Wedstrijdverslagen Kalender Foto Contact
☰ MENU
zwembaden en wellness Yprauto MLV banden velgen Poperinge http://www.daviddesign.be

18-03-2019

Spa Rally - RACB Criterium - Thomas Delrez wint met comfortabele voorsprong

Spa Rally -  RACB Criterium - Thomas Delrez wint met comfortabele voorsprong

Op zondag kwamen de piloten van het RACB Criterium ook in actie tijdens de Spa Rally. Het programma omvatte 12 proeven verdeeld over 3 rondes met alle mogelijke weersomstandigheden, van zonnige perioden tot enkele stevige hagelbuien...

Er stonden heel wat krachtige BMW's aan de start, maar het waren de regionale piloten die de wedstrijd domineerden. Thomas Delrez (Renault Clio) nam de leiding vanaf proef 2. 

Niemand kon het duo Delrez-Razzi nog stoppen, ze wonnen de wedstrijd met een comfortabele voorsprong van 2'20''9 op Jonathan Georges (Renault Clio). Jony Vande Walle (Opel Astra) sloot als eerste nederlandstalige piloot het podium van het Criterium af op iets meer dan 3 minuten van de winnaar. Hij beef zo nog voor Anthony Lejeune (Renault Clio), Bruno De Wilde (Honda Civic) en Davide Perciante (BMW E30) die als zesde de eerste BMW rijder werd.  De top 10 van deze editie werd afgesloten door Hervé Dumoulin (Renault Clio), Johnny Louies (BMW E36), Nicky Thijs (BMW E36) en Thierry Dortu (Renault Clio R3).

Ondertussen vielen er ook heel wat opgaves te noteren... Stefaan Tsjoens (Renault Megane, sortie), Jean-Pierre Van Wauwer (Lancia Beta Monte Carlo, cardan), Georges Beaupain (Renault Twingo R2, sortie) en Raphael Beaufort (Renault Clio, sortie).

zwembaden en wellness
Yprauto
MLV banden velgen Poperinge

http://www.daviddesign.be

Trefwoord(en)

Foto albums

Verwante artikelen