× Nieuws Wedstrijdverslagen Kalender Foto Contact
☰ MENU
Yprauto MLV banden velgen Poperinge http://www.daviddesign.be zwembaden en wellness

14-03-2019

Wedstrijdverslag - Rallysprint Moorslede - Stijn Vandaele

Wedstrijdverslag - Rallysprint Moorslede - Stijn Vandaele

Stijn Vandaele: "Omdat er op zaterdagnacht nogal wat regen gevallen was en het toch 5 jaar geleden was met dergelijke bolide besloten we de eerste kp zonder risico's af te werken om dan te zien wat verder mogelijk was. We hadden wat problemen met de banden die we niet warm kregen maar  blijkbaar was iedereen wat voorzichtig en tot onze verbazing draaiden we meteen de 7 de tijd algemeen op 2 seconden van de 5 de plaats.

Door omstandigheden werd de tweede kp geanuleerd en dreigde zelfs even een totale annulatie van de rally. Dit hebben de organisatoren toch kunnen vermijden en zijn ze met een oplossing gekomen waardoor de kp wat aangepast werd zodat de rally toch kon verdergaan. Dus werd de 2 de kp een proef kp met de aanpassingen om dan de 3 de en 4 de kp verder af te werken.

Enkele minuten voor onze start begon het te regenen en net voor onze start werden het hagelstenen die met bakken uit de lucht kwam. Reeds in de eerste rechtse bocht liet ik me verassen en stonden we helemaal rond en liet ik de motor ook nog eens afslaan en verliezen we een halve minuut. Na de kp verder af te werken in de gietende regen wisten we dat we ons mooi resultaat konden vergeten. Van plaats 7 naar 13 en op 15 seconden van top 10.

De laatste kp ging terug goed met een 6 de plaats en stranden we op amper 0,37 seconden van plaats 10. Toch een goed gevoel na de rally en een pluim voor de organisatie die een moeilijke dag te verwerken had maar dit volgens mij bijzonder goed hebben opgelost.
Op naar de Monteberg met hopelijk wat beter weer.
"

Yprauto
MLV banden velgen Poperinge

http://www.daviddesign.be
zwembaden en wellness

Trefwoord(en)

Foto albums

Verwante artikelen