× Nieuws Wedstrijdverslagen Kalender Foto Contact
☰ MENU
zwembaden en wellness Verzekeringen Delaere ALV saneren van tanks http://www.daviddesign.be MLV banden velgen Poperinge

12-03-2019

Wedstrijdverslag - ASAF Rally van Hannuit - Johnny Poelmans

Wedstrijdverslag - ASAF Rally van Hannuit - Johnny Poelmans

"Vorig weekend stonden we voor het debuut van onze nieuwe wagen in de rally van Hannut met de Mitsubishi Mirage Proto van Dytko Sport. Het werden nog spannende dagen in de aanloop naar de rally, de wagen arriveerde zaterdagochtend omstreeks 9.30u in Landen vanuit Polen.

De afspraak met Dytko Sport was dat de wagen voor Hannut klaar zou zijn, de jongens hebben echter een fantastische fantastische wagen gebouwd en alle afspraken zijn correct nagekomen! Niks dan lof voor een bedrijf met zoveel passie en inzet voor de rallysport, een aanrader voor iedereen. Wat een pareltje is het toch!! 

Nadat de wagen geleverd werd in Landen moest er nog wel het één en ander gebeuren vooraleer we onze eerste meters konden maken. Alles viel gelukkig mooi in zijn plooi en konden met een goed maar voorzichtig gevoel starten. Meteen voelde de wagen vertrouwd aan, we bouwde naarmate de wedstrijd het tempo op al was het zeker geen gemakkelijk opdracht in deze zeer zeer moeilijke omstandigheden! Hevige regenbuien en felle wind zorgde voor een moeilijke wedstrijd, maar de wagen gaf geen kick. Niet enkel het interieur en exterieur is een uitzonderlijk plaatje, ook mechanisch is de wagen perfect opgebouwd. De wagen is voorzien van een Drenth versnellingsbak, ook een aanrader voor diegene die opzoek zijn naar een betrouwbare en goede boit. 

Onverhoopt werden we 6de algemeen in onze eerste wedstrijd met de Mirage Proto! Wie had dit kunnen of mogen verwachten, geweldig gewoon. Graag zouden we ook onze serviceploeg in het bijzonder willen bedanken voor hun inzet, respect voor mensen met zulke passie voor de autosport! Om een lang verhaal kort te maken kunnen we enkel benadrukken dat het echt een geweldige auto en een geweldig bedrijf is om mee samen te werken! Hopelijk zien we steeds meer en meer van deze auto's arriveren in België.  

Nogmaals een grote dank aan alle mensen die hieraan hebben meegeholpen!"

zwembaden en wellness
Verzekeringen Delaere
ALV saneren van tanks

http://www.daviddesign.be
MLV banden velgen Poperinge

Trefwoord(en)

Verwante artikelen