× Nieuws Wedstrijdverslagen Kalender Foto Contact
☰ MENU
ALV saneren van tanks c est bene http://www.daviddesign.be zwembaden en wellness

12-03-2019

Wedstrijdverslag - Rallysprint Moorslede - Gunther Monnens

Wedstrijdverslag - Rallysprint Moorslede - Gunther Monnens

Co-piloot Nick Degryse: "Na lang uitkijken was het vorig weekend eindelijk zo ver, de rallysprint van Moorslede. Ik stond voor de vierde keer aan de start in mijn thuiswedstrijd, ditmaal met Gunther samen in de Fabia R5 van Rallyteam Van Eecke. Na eerde podiumplaatsen was dit jaar de overwinning een doel geworden.

Zondagmorgen begonnen we na de regenval van de voorbije nacht met de nodige vraagtekens, Gunther had immers nog niet gereden met de wagen in natte omstandigheden. Daardoor beslisten we een goed tempo te rijden maar de nodige marge te handgaven en zeker geen fout te maken. Toen bleek dat we aan de finish nipt de snelste tijd hadden voor een sterke Bécaert konden we enkel maar tevreden zijn.

Na de eerste ronde waren de wegen droger mede door de felle wind en besloten we een tandje bij te steken tot we aan de start kwamen, de proef werd door de zware sortie van een voorganger geannuleerd en moesten we een nieuw traject verkennen. Uiteindelijk moesten we erna nog twee aangepaste ronden afwerken, waarvan eentje in bijzonder moeilijke weersomstandigheden en eentje in drogere omstandigheden maar het parcours lag er ondertussen zeer verraderlijk bij. We zijn dan ook blij dat wee tijdens deze twee proeven nog telkens de snelste tijd wisten te realiseren en zo de wedstrijd wonnen met alle snelste tijden.

Ondanks de bijzondere weersomstandigheden en de nodige pech voor de organisatoren beleefden we hier terug een mooie dag waarvoor dank.

Uiteindelijk wil ik Gunther bedanken om me met zijn bijzondere stuurmanskunsten de thuiszege te bezorgen wat uiteindelijk mijn doel was toen ik besliste om te beginnen met navigeren. Verder bedank ik ook nog mijn sponsors voor de nodige steun en het rallyteam Van Eecke voor de goede wagen."

ALV saneren van tanks
c est bene

http://www.daviddesign.be
zwembaden en wellness

Trefwoord(en)

Foto albums

Verwante artikelen