× Nieuws Wedstrijdverslagen Kalender Foto Contact
☰ MENU
MLV banden velgen Poperinge zwembaden en wellness Verzekeringen Delaere http://www.daviddesign.be ALV saneren van tanks

26-02-2019

2019 - 3 BRC wedstrijden en Rallye de Semois met Skoda Fabia R5 voor Cedric de Cecco

2019 - 3 BRC wedstrijden en Rallye de Semois met Skoda Fabia R5 voor Cedric de Cecco

Cédric De Cecco gaat verder in het Belgian Rally Championship. De Luikenaar zal in 2019 deelnemen aan de Spa Rally, de Rallye de Wallonie en de Condroz met een Skoda Fabia R5 van het Italiaanse Metior Team. Daarnaast zal ook de de Rallye de la Semois gereden worden, "Een belangrijke afspraak voor één van de partners”, weet Cédric. “Het is een voorlopig programma dat we nog willen aanvullen in de loop van het seizoen. Nieuwe partners zijn dan ook welkom.”

Jérôme Humblet is opnieuwe de co, maar de Rallye de Wallonie moet hij overslaan wegens een buitenlandse trip. Grégory Antoine zal in Namen zijn plaats innemen. Tijdense de Rallye de la Semois zal Eric Defourny net als vorig seizoen de nota's lezen.

"Ons doel is een top 5 of misschien een podiumplaats als uitschieter. In de Condroz reed ik op zondag regelmatig top 5, en dat ritme wil ik nu aanhouden. Vanaf nu rijden we ook met Hankook banden."

Met dank aan de sponsors Yacco, Ixo Models, MC Solar, Roof Isolation, Groupe Mazzoni, Hankook, Hofman, Spa Racing, NPR Technic, AMV Engineering, Lunch Garden Flémalle & Libramont, Tonic, Auto-Attelage, Dunez, T-Management, CD Designers, Artec Piscines en Marina Racewear.

MLV banden velgen Poperinge
zwembaden en wellness
Verzekeringen Delaere

http://www.daviddesign.be
ALV saneren van tanks

Trefwoord(en)

Foto albums

Verwante artikelen