× Nieuws Wedstrijdverslagen Kalender Foto Contact
☰ MENU
zwembaden en wellness c est bene http://www.daviddesign.be ALV saneren van tanks

25-02-2019

2019 - Opnieuw regionaal programma voor Kurt Boone

2019 - Opnieuw regionaal programma voor Kurt Boone

Vorig jaar maakten Kurt en Fries Boone tijdens de Rallye Sprint de Solre-Saint-Géry hun debuut in de rallysport. Na 4 wedstrijden blikken ze met een positief gevoel terug op 2018 en kijken ze al eens vooruit naar het nieuwe seizoen.

 "2018 was een goed leerjaar voor ons, we hebben veel bijgeleerd in het eerste jaar dat we rally rijden. Dit zowel voor mij als piloot en voor mijn neef als co piloot. 2019 starten we met de rallysprint van Moorslede als testrally na wat updates aan de wagen. Daarna zien we wel, zeker is dat we de streekrallys rijden en misschien Ieper... We zien wel..." 

Kurt en Fries steken ook hun ambities niet onder stoelen of banken, ze willen vooraan meedraaien in hun Mitsubishi Lancer EVO VI. "We hebben al bewezen dat we dit kunnen zoals in de Hemicuda rally waar we toch 10de algemeen waren. Dit was een hele mooi prestatie voor onze 3e rally. 
Het probleem is ook soms tijd vinden omdat ik ook nog mijn garage heb (AUTO'S BOONE K) en mijn neef heeft ook zijn zaak (BVBA BOONE TECHNICS)."

zwembaden en wellness
c est bene

http://www.daviddesign.be
ALV saneren van tanks

Trefwoord(en)

Foto albums

Verwante artikelen