× Nieuws Wedstrijdverslagen Kalender Foto Contact
☰ MENU
MLV banden velgen Poperinge Yprauto MR Group zwembaden en wellness http://www.daviddesign.be

21-02-2019

2019 - Frédéric Berville legt nadruk op de verhuur van de B-Motorsport Opel Adam R2

2019 - Frédéric Berville legt nadruk op de verhuur van de B-Motorsport Opel Adam R2

Eind vorig jaar kocht B-Motorsport, het team van Frédéric Berville, zich een gloednieuwe Opel Adam R2. Alhoewel de piloot uit de Westhoek nog steeds even enthousiast is om achter het stuur te kruipen zal in 2019 vooral gemikt worden op de verhuur van deze Adam.

"Zelf rijden we zeker in Ieper, maar dit zal natuurlijk afhangen van de verhuur... De Adam is te huur voor alle wedstrijden, dus ook voor Ieper. Moesten we de Adam kunnen verhuren zien we zelf wel met wat we gaan rijden..." aldus Frédéric.

De Opel Adam R2 van B-Motorsport is gloednieuw en de Adam blijft een referentie in de R2 categorie. "We hebben ook een service team met heel wat ervaring. We werken samen met CGME en eigen mecano's die de nodige kennis hebben. Zelf heb ik ondertussen al enkele keren met een Adam gereden en wil ik de klanten bijstaan met het nodige advies."

"We kijken eerst om de wagen te verhuren, maar het is wel de bedoeling om zelf ook nog te rijden... Daarvoor is er op 9 maart in zaal Familiekring in Ieper onze jaarlijkse maaltijd. Daar zal ook onze Adam worden voorgesteld!"

Heb je interesse in de Opel Adam van B-Motorsport, of wil je het team steunen door op 9 maart naar de maaltijd te komen dan kan je steeds contact nemen met Frédéric Berville via 0476502873.

MLV banden velgen Poperinge
Yprauto
MR Group

zwembaden en wellness
http://www.daviddesign.be

Trefwoord(en)

Verwante artikelen