× Nieuws Wedstrijdverslagen Kalender Foto Contact
☰ MENU
ALV saneren van tanks Verzekeringen Delaere MLV banden velgen Poperinge http://www.daviddesign.be zwembaden en wellness

13-02-2019

2019 - M Cup en nog enkele wedstrijden voor Mats van den Brand in vernieuwde BMW M3

2019 - M Cup en nog enkele wedstrijden voor Mats van den Brand in vernieuwde BMW M3

Vanavond stelde Mats van den Brand zijn vernieuwde BMW M3 tijdens de M Power night voor aan de pers. "We zijn lang bezig geweest met deze M3, BOSH tuning heeft de motor van nog iets meer vermogen voorzien," aldus van den Brand. 

Samen met copiloot Eddy Smeets zal Mats dit jaar opnieuw actief zijn in de M Cup, maar het Nederlands-Belgisch duo wil ook Ieper, de ELE en enkele Duitse wedstrijden rijden. Opvallend is dat er voorlopig geen sponsors op de wagen staan. 

"De livery werd ontworpen door Mauro, een 14 jarige fan en inderdaad voorlopig geen sponsors... We hadden het zo druk met de wagen dat ik eigenlijk geen tijd had om sponsors te zoeken. Als er niet wijzigt starten we in de Haspengouw zo. Ik vraag aan mijn fans om te kijken wat ze kunnen doen.," wist Mats te vertellen op de voorstelling. "Zelf rijden is uiteraard de beste reclame voor mijn bedrijf. Goede resultaten maken dat we wagens kunnen verkopen."

Mauro: "Ik was natuurlijk zeer blij! Het is fantastisch om als jonge gast zo’n kans te krijgen. Daarnaast is het erg sympathiek om me dat toe te vertrouwen. Toen ik wist in welke stijl hij het nieuwe design wou, ging alles heel vlot. Ik ben erg tevreden met het resultaat. Ik maakte al eerder ontwerpen voor anderen maar dit is de eer-ste keer dat het ook écht gebruikt zal worden. Het zal wel een apart gevoel zijn als mijn M3-ontwerp voor mijn lens passeert dit jaar maar ik kijk er al naar uit om mijn favoriete team weer aan het werk te kunnen zien!"

Team MATS 2019 is a go...

Was één van de leuke nieuwtjes tijdens de M Power night waar de fanclub van Mats vd Brand en zijn navigator Eddy Smeets officieel gelanceerd werd. De fanclub kreeg meteen een internationaal karakter door fans in Nederland, België, Frankrijk, Ierland en zelfs de USA. Het goede nieuws is dat iedereen nog steeds kan aansluiten. Rallystart-man Emiel Brinkman en navigator Eddy Smeets zijn de drijvende krachten achter de fanclub 2019 style. 

Emiel Brinkman: "Ik volg Mats sinds zijn eerste stappen in de rallysport en stond in voor het verzorgen van de persrelaties. Samen met zijn navi Eddy gaan we nu nog meer bereik proberen te creeëren voor hun rally-activiteiten en een community maken voor de supporters onder de naam Team MATS 2019. Die kunnen kiezen uit drie fanpakketten: fan, superfan en megafan waar dan telkens iets anders tegenover staat (zie verder hieronder)."

Eddy Smeets: "De supportersclub uit de oude rallytijden in een modern sausje gieten, dat is de bedoeling. Naast gebruikelijke zaken zoals een postkaart en kledij - muts, shirt, jas naargelang het gekozen pakket - zullen we ook een MATS-app groep lanceren, enkel voor de fans. Ook een digitaal fan magazine staat op de planning. Voor iedere rally doen we een wedstrijd waarbij leuke zaken te winnen zijn, zoals een co-drive met Mats tijdens een testdag. Een megafan krijgt sowieso altijd gegarandeerd een uitnodiging voor de testdag."

ALV saneren van tanks
Verzekeringen Delaere
MLV banden velgen Poperinge

http://www.daviddesign.be
zwembaden en wellness

Trefwoord(en)

Verwante artikelen