× Nieuws Wedstrijdverslagen Kalender Foto Contact
☰ MENU
Optiek Vanneste Hooglede Izegem Autostal Duindistel http://www.daviddesign.be

11-02-2019

2019 - Comeback Koen Lauwaert met Clio R3 en met Clio Williams in historic

2019 - Comeback Koen Lauwaert met Clio R3 en met Clio Williams in historic

Sinds de 6 uren van Kortrijk 2016 was het bijzonder stil rond Koen Lauwaert, maar de garagehouder uit Ichtegem heeft opnieuw plannen om de Clio's van stal te halen. Koen heeft in zijn garage immers nog steeds een Renault Clio Williams en een Clio R3 staan. 

"Gisteren hebben we met de Williams inderdaad de VAS Pré-keuring gedaan. In 2019 gaan we er weer mee van start, met dit verschil bij vroeger: het is de bedoeling om er Historic mee te rijden..." aldus Koen die ook zijn R3 weer klaar wil zetten. "Het eerste plan is nu om tegen de 2de prékeuring in Torhout ook de R3 klaar te hebben, daar ga ik nu de komende weken op vliegen!"

Welke wedstrijden er precies op het programma staan is nog niet beslist, maar Koen wil zich wel graag meten met de andere Clio's. "Met de Clio Williams denk ik eraan om mee te rijden in de Clio 2 Challenge. In 2018 had reeds gevraagd om te mogen meedoen aan Challenge met m'n Williams... Maar dan mocht het niet. Voor 2019 hebben ze het aangepast en mag het blijkbaar wel."

Tussen 2008 tot 2016 reed Koen afwisselend met de Clio R3 en de Wliiams. In die periode behaalde hij diverse podiumplaatsen en klasseoverwinningen. Ook won hij in de TAC 2008 en Haspengouw 2015 de Criterium wedstrijd. 

 

Optiek Vanneste Hooglede Izegem
Autostal Duindistel
http://www.daviddesign.be

Trefwoord(en)

Verwante artikelen