× Nieuws Wedstrijdverslagen Kalender Foto Contact
☰ MENU
Autostal Duindistel Optiek Vanneste Hooglede Izegem http://www.daviddesign.be

05-02-2019

2019 - 3 wedstrijden voor Manuel Merlevede en Thomas Cloet

2019 - 3 wedstrijden voor Manuel Merlevede en Thomas Cloet

Manuel Merlevede en Thomas Cloet leerden elkaar kennen als mecaniciens van het Godrive Team en het was ook daar dat ze in 2017 beslisten om samen rally te rijden. “Het was Vincent Verschueren die ons aanmoedigde om eens een wedstrijd te rijden. In dat zelfde jaar zijn we gestart in Oudenaarde met een 2018 R2, het stuur werd letterlijk gedeeld want iedere ronde hebben we gewisseld van plaats,” aldus Thomas Cloet.

Sinds vorig jaar worden de rollen verdeeld, Thomas is copiloot en Manuel piloot. In 2018 werd de Short Rally van de Monteberg gereden opnieuw met de Peugeot van Pevatec. Naast de rally was Manuel vorig jaar ook actief in de autocross, daar werd hij in een Honda Civic kampioen.

Voor 2019 hebben de vrienden plannen om een uitgebreider programma af te werken. “Ons doel is om dit jaar 3 wedstrijden te rijden, de Monteberg, Wervik en Ieper dit opnieuw met de betrouwbare Peugeot 208 R2 van Pevatec. Onze ambitie is om koers na koers wat progressie te maken en vooral om deze 3 wedstrijden tot een goed einde te brengen en ervaring op te doen,” vertelde Manuel ons. “Uiteraard blijven we in de andere wedstrijden samen de service doen bij Godrive en ikzelf doe ook nog eens service voor de BMW van mijn broer Christophe.”

Om deze 3 wedstrijden te rijden is natuurlijk wat budget nodig… Men zoekt nog enkele extra partners om het budget volledig rond te krijgen. Daarnast organiseert het team een maaltijd op 23 maart. Er is er Noma-steak à volonté in zaal de Poelkring te Poelkapelle.

We hebben voor de aanwezigen een mooie tombola met als hoofdprijs een codrive in de Godrive Skoda Fabia R5 naast Belgisch kampioen 2017 en vicekampioen 2018 Vincent Verschueren!” besluiten Thomas en Manuel.

Kaarten voor deze maaltijd zijn te verkrijgen bij Manuel Merlevede: 0471/878705 of Thomas Cloet: 0496/864923. 

Autostal Duindistel

Optiek Vanneste Hooglede Izegem
http://www.daviddesign.be

Trefwoord(en)

Foto albums

Verwante artikelen