× Nieuws Wedstrijdverslagen Kalender Foto Contact
☰ MENU
MLV banden velgen Poperinge Verzekeringen Delaere ALV saneren van tanks http://www.daviddesign.be zwembaden en wellness

04-02-2019

2019 - Jeffrey Vandenbussche maakt dankzij vriendin Bieke Vandermeersch zijn debuut als piloot

2019 - Jeffrey Vandenbussche maakt dankzij vriendin Bieke Vandermeersch zijn debuut als piloot

In de komende Rallysprint van Moorslede zal Jeffrey Vandenbussche zijn debuut maken als piloot. We kennen Jeffrey tot op heden als copiloot van onder andere Brecht Hoorne, Kevin Vandenbuscche en vorig jaar van de Ier Mc Devitt. In totaal reed hij 19 wedstrijden als copiloot. Maar door zijn vriendin Bieke Vandermeersch komt zijn droom werkelijkheid en start hij in zijn 20ste wedstrijd als piloot.

"Met mijn vriendin als co rij ik in Moorslede met de Peugeot 106 groep A van Bjorn Rambour en Caine Minne. Bieke start de wedstrijd zonder enige ervaring als copiloot ik zonder ervaring als piloot. Ik woon in Moorslede en mijn doel is om samen met mijn vriendin er een prachtige dag van te maken en de wagen op en top te leren kennen," aldus Geffrey die deze wedstrijd ziet als het begin van een prachtige samenwerking met Bjorn, Caine en zijn vriendin.

"Ik ben ervan overtuigd dat Bieke met haar wilskracht en hart voor rallysport een goeie navigator zal worden," besluit Jeffrey die na Moorslede zal beslissen of er dit jaar nog wedstrijden worden gereden. 

MLV banden velgen Poperinge
Verzekeringen Delaere
ALV saneren van tanks

http://www.daviddesign.be
zwembaden en wellness

Trefwoord(en)

Foto albums

Verwante artikelen