× Nieuws Wedstrijdverslagen Kalender Foto Contact
☰ MENU
zwembaden en wellness MR Solar Benoit Blaise http://www.daviddesign.be Verzekeringen Delaere ALV saneren van tanks MLV banden velgen Poperinge
DECOVAN zoekt chauffeur

19-01-2019

Sébastien Bédoret 7x in BRC en 3 manches van WRC-2 met Skoda van SXM

Sébastien Bédoret 7x in BRC en 3 manches van WRC-2 met Skoda van SXM

In de marge van het autosalon sprak de Waalse krant La Dernière Heure met Freddy Loix. Deze kon bevestigen dat Skoda België samen met Sébastien Bédoret, zoals wel werd verwacht, in 2019 gaat voor de titel in het JobFixers BRC. 

De grote verrassing is echter de keuze van preparateur... Pevatec wordt aan de kant geschoven en de Skoda Fabia R5 krijgt onderdak bij SXM, de structuur van Jourdan Serderidis en Fred Miclotte. In 2017 zette SXM reeds een Skoda Fabia R5 in voor Skoda België, toen met Achiel Boxoen aan het stuur. Begin 2018 schoof Skoda Boxoen aan de kant en koos men voor Bédoret en op diens aandringen ook voor Pevatec.

Bij Pevatec kon men enkel het bericht van DH Moteurs bevestigen, maar verder wou zaakvoerder Peter Vandenbroucke geen commentaar geven. Fred Miclotte van SXM Competition kon ons geen commentaar geven, hij bevestigde ons enkel dat er volgende week een persbericht komt van Skoda België... 

Naast het Belgisch programma zal Bédoret ook aan de start komen in 3 WRC-2 manches: Corsica, Duitsland en Spanje. In deze wedstrijden komt ook Guillaume de Mevius aan de start met de C3 R5 van het RACB National team.

Bron - facebook DH Moteurs

Rallycross Francochamps
zwembaden en wellness
MR Solar
Benoit Blaise

http://www.daviddesign.be
Verzekeringen Delaere
ALV saneren van tanks
MLV banden velgen Poperinge

Trefwoord(en)

Verwante artikelen