× Nieuws Wedstrijdverslagen Kalender Foto Contact
☰ MENU
Autostal Duindistel Optiek Vanneste Hooglede Izegem http://www.daviddesign.be

11-01-2019

2019 - Kjell Vandenberghe zocht originele manier om VAS kampioenschap te rijden - win een co drive!

2019 - Kjell Vandenberghe zocht originele manier om VAS kampioenschap te rijden - win een co drive!

Net zoals veel piloten is Kjell Vandenberghe ook bezig met de voorbereidingen voor het seizoen 2019. Kjell wil met zijn BMW M3 komend seizoen graag het volledige VAS kampioenschap afwerken, omdat de zoektocht naar sponsors steeds moeilijk is heeft Kjell een origineel idee uitgewerkt. 

"Het valt me op dat het als maar moeilijker is om aan sponsors te geraken... Daarom willen we nog eens dezelfde actie doen als in tijd met de Twingo R1. De mensen kunnen ons steunen met 25 euro en in ruil staan zij een heel seizoen op het dak van onze BMW M3. Dat mag van alles zijn van fotos, zowel honden, katten, autos, eigen foto's, feestfotos, ... Alle kleine beetjes maken een groot geheel die ons heel wat steun kan bieden in 2019," aldus Kjell. "De mensen die deelnemen aan de actie maken ook kans om zondag 10 februari mee te rijden in een test op een afgesloten parcour in Wallonie. Er wordt 1 winnaar gekozen die een ongeveer een 3 tal keer zou kunnen meegaan. De winnaar wordt vrijdagavond 8 februari bekend gemaakt en voor info of deelname zouden ze een priveberichtje naar mij moeten sturen..."

"Normaal rijden we de volledige VAS kalender. Onze ambitie is om vooral veel bij te leren en proberen te concureren met de andere M3’s. De kinderziektes zouden nu toch allemaal uit de wagen moeten zijn dus het is tijd om er volledig voor te gaan.
Voor het eerst gaat Jonas Vanlauwe mee als copiloot. Jonas maakt ook zijn debuut in de rallysport. Enkel in Kortrijk zal hij zijn plaats eenmalig afstaan aan Dieter van Betsbrugge van Delissimo.
"

Autostal Duindistel
Optiek Vanneste Hooglede Izegem

http://www.daviddesign.be

Trefwoord(en)

Verwante artikelen