× Nieuws Wedstrijdverslagen Kalender Foto Contact
☰ MENU
zwembaden en wellness MLV banden velgen Poperinge http://www.daviddesign.be Yprauto

09-01-2019

RS Moorslede - eerste info opener VAS kampioenschap

RS Moorslede - eerste info opener VAS kampioenschap

In het weekend van 9 en 10 maart is er voor de 18de keer de Rallysprint van Moorslede, de tradtionele opener van het VAS kampioenschap. Autoclub Dadizele is momenteel nog in volle voorbereiding, maar kon ons toch al wat meer vertellen over de komende rallysprint.

"Eerst en vooral wenst onze club iedereen een gezond en sportief 2019," opent Marnik Malengier. "In grote lijnen blijft alles zoals vorige jaren. De proef is identiek gebleven aan deze van 2018. Van vele deelnemers kregen we het compliment van de mooie omloop met vele afwisselingen. Snelle situaties, onverhard, haarspeldbocht, korte en gladde situaties.
Ook dit jaar is er opnieuw de ASB spektakelprijs. Menig deelnemer probeert deze prijs in de wacht te slepen, maar keizer Didier Spillebeen van de troon stoten is niet evident (lacht).
"

Qua deelnemers is het natuurlijk het nog veel te vroeg, inschijven kan immers maar vanaf 11 januari, via www.rallysprintmoorslede.be. Daar zal ook het particulier reglement terug te vinden zijn. "Maar enkele kleppers hebben reeds hun deelname kunnen bevestigen, zo mogen we Gunther Monnens verwachten met de Skoda Fabia R5, Paul Lietaer met de Ford Escort Cosworth en Vic Heuninck met de Lancer."

"Onze rallysprint is de ideale wedstrijd voor tal van redenen : de bolide terug warm draaien na de winterstop. Het rijgevoel terug aanwakkeren voor de rest van het seizoen. De ideale instapwedstrijd voor nieuwe teams. Alsook de wagen testen voor de eerste wedstrijd na ons, in West-Vlaanderen, zijnde TAC-rally. Voor de deelnemers is het ook ideaal, om tijdens de servicebeurten, wat tijd vrij te maken voor langskomende supporters, vrienden, sponsors,…
Er is nog één belangrijke wijziging: ons lokaal De Pompeschitter is gesloten. De inschrijvingen op zaterdag gaan door in parochiezaal PC Den Ommeganck.
" besluit Marnik die ook nog kon vertellen dat de affiches vanaf 19 januari beschikbaar zullen zijn... 

zwembaden en wellness
MLV banden velgen Poperinge

http://www.daviddesign.be
Yprauto

Trefwoord(en)

Foto albums

Verwante artikelen