× Nieuws Wedstrijdverslagen Kalender Foto Contact
☰ MENU
Optiek Vanneste Hooglede Izegem Autostal Duindistel http://www.daviddesign.be

27-12-2018

2019 - David Conard laat Clio Ragnotti verder evolueren voor Clio 2 Rally Challenge

2019 - David Conard laat Clio Ragnotti verder evolueren voor Clio 2 Rally Challenge

Rallyteam Conard David – Hendrickx David : Vice kampioenen Clio 2 rally challenge steunen het kinderkankerfonds
Het rallyjaar 2018 zit erop, een kleine terugblik en een vooruitblik naar 2019

"Begin 2018 bouwden we de Clio Ragnotti op met beperkt budget, al geraakten we niet klaar voor de eerste manche van de Clio 2 rally challenge die begin maart plaats vond, toch hadden we er een goed oog in en konden we in de 2dewedstrijd wel van de partij zijn. Dit jaar investeerde we in een goede motor en ik moet zeggen die investeringen leverden op, want we hebben enkel 1 wedstrijd moeten opgeven met problemen aan de elektronische gasklep. Wat resulteerde in een 2deplaats in de Clio 2 rally challenge.

Voor 2019 voorzien we  een evolutie op de Clio met ditmaal een sequentiële versnellingsbak met kortere verhoudingen.  Aangezien we dit jaar wel konden aanvoelen dat de versnellingsbak te kort kwam voor de motor die we hadden, hopen we in 2019 toch een 2-tal seconden de kilometer sneller te zijn.  Hopelijk krijgen we de Clio startklaar voor de Rally van Hannuit, zodat we de wagen hier eens kunnen testen alvorens af te zakken naar Circuit des Ardennes te Dinant, waar de Clio 2 rally challenge 2019 zal starten.

Tenslotte schenken wij als rallyteam nog 950 euro ten voordele van het kinderkankerfonds en dit werd mede mogelijk gemaakt door onze sponsers Dakwerken DewilHECO VloerwerkenEGD nvMB WorksOak Creations en de Clio 2 Rally Challenge.

Interesse om ons team te steunen ?  Contacteer ons en we komen geheel vrijblijvend eens een praatje maken, zodat we er samen wel uitkomen. 
Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes van het team?  Word dan lid van onze facebookgroep.  Bedankt aan alle supporters, filmers en fotografen voor de steun en de mooie beelden, dat doet ons plezier.
"

Optiek Vanneste Hooglede Izegem
Autostal Duindistel
http://www.daviddesign.be

Trefwoord(en)

Verwante artikelen