× LIVE INFO - Aarova Short Rally Oudenaarde Nieuws Wedstrijdverslagen Kalender Foto Contact
☰ MENU
Optiek Vanneste Hooglede Izegem Autostal Duindistel http://www.daviddesign.be

LIVE INFO - Aarova Short Rally Oudenaarde

21-12-2018

TER en TER Historic Rally komt naar ConXion Omloop van Vlaanderen

TER en TER Historic Rally komt naar ConXion Omloop van Vlaanderen

Begin november spraken we al over de onzekere positie van de Renties Ypres Rally binnen het TER kampioenschap en vandaag kwam de officiële bevestiging. Het TER kampioenschap komt niet naar Ieper, maar blijft wel in België…

De ConXion Omloop van Vlaanderen, die eerder ook reeds zeker was van een plaats op de kalender van het Open Nederlands Kampioenschap, wordt de nieuwe Belgische afspraak op de TER kalender. Het TER kampioenschap is er vanaf 2019 ook in Historic versie en ook het TER Historic komt naar Roeselare.

In april start het kampioenschap met de Rally San Remo voor de historics en de Ralli Valli Cuneesi voor het traditionele TER kampioenschap. Er zijn slechts 3 wedstrijden, waaronder de ConXion Omloop van Vlaanderen, die zowel voor het TER als voor het TER Historic in aanmerking komen. Er is een overeeenkomst gesloten voor 3 jaar met het TER.

Het is duidelijk dat er binnen het bestuur van Automobiel Club Midden Vlaanderen er een nieuwe wind blaast sinds de komst van Yves Olivier als nieuwe voorzitter van de club. Bij zijn aanstelling in februari had Olivier belooft dat hij en z’n ploeg extra inspanningen gingen leveren voor de 60ste editie en er werd woord gehouden…

Yves Olivier: “De overeenkomst met het TER zal ons evenement internationaal meer uitstraling geven. We kijken nu reeds uit naar de strijd tussen de lokale piloten en de TER deelnemers. De 60ste verjaardag van onze wedstrijd is belangrijk en we doen ons best om een uitdagende wedstrijd voor te schotelen aan de deelnemers en de toeschouwers.

Optiek Vanneste Hooglede Izegem

Autostal Duindistel
http://www.daviddesign.be

Trefwoord(en)

Foto albums

Verwante artikelen