× Nieuws Wedstrijdverslagen Kalender Foto Contact
☰ MENU
c est bene ALV saneren van tanks http://www.daviddesign.be zwembaden en wellness

11-12-2018

2019 - Johnny Poelmans met Mitsubishi Mirage Proto in VAS en ASAF

2019 - Johnny Poelmans met Mitsubishi Mirage Proto in VAS en ASAF

Heel trots kunnen Johnny Poelmans en copiloot Jordy Cruys vandaag aankondigen dat ze volgend seizoen met een nieuwe wagen starten. "Na de overstap van de Subaru naar de Mitsubishi EVO X werd duidelijk dat dit een wagen was die me goed ligt," aldus Johnny 

"We maakten koers na koers progressie en amuseerden ons naar behoren! Na een tijdje keken we uit naar iets anders, bij toeval kwam ik tijdens mijn vakantie in Tsjechië/Polen uit bij het bedrijf genaamd Dytko Sport. Hier worden proto wagens gebouwd op voornamelijk onderstellen en onderdelen van een EVO X. Ik was meteen blij verrast... Daar uit is ook het plan gegroeid om met zulke wagen volgend seizoen te gaan rijden. Zoals vele al weten zal het starten in het Belgische kampioenschap vrijwel onmogelijk zijn omdat deze wagens maar niet gehomoligeerd willen worden. Vandaar zullen wij met deze wagen enkel VAS en ASAF wedstrijden starten. Met een beetje geluk ook enkele BK-machnes maar dan als 0 wagen."

Het team is dan ook heel blij volgend jaar te zullen starten met een gloednieuwe Mitsubishi Mirage Proto van Dytko Sport. Als alles volgens de planning loopt zal het debuut worden gemaakt in maart tijdens de rally van Hannut.

c est bene
ALV saneren van tanks

http://www.daviddesign.be
zwembaden en wellness

Trefwoord(en)

Verwante artikelen