× Nieuws Wedstrijdverslagen Kalender Foto Contact
☰ MENU
Autostal Duindistel Optiek Vanneste Hooglede Izegem http://www.daviddesign.be

03-12-2018

Autoclub Dadizele schenkt 4563 Euro aan goed doel

Autoclub Dadizele schenkt 4563 Euro aan goed doel

Autoclub Dadizele is niet enkel de club achter de Rallysprint van Moorslede, de club organiseerde afgelopen zomer ook een tuning event ten voordele van het goede doel. “Als goed doel voor dit eerste tuning event in Dadizele kozen we ervoor om Mariënstede financieel te steunen," aldus Marnik Malengier van Autoclub Dadizele. 

Mariënstede is een centrum waar, in samenwerking met diverse partners, volwassen personen met diverse handicaps via wonen en/of aangepaste dagbesteding ondersteuning en kansen krijgen om zo zelfstandig mogelijk op verschillende levensdomeinen welzijn en geluk te beleven.

De eerste editie was meteen een schot in de roos, 240 wagens kwamen afgezakt naar Dadizele en de organisatie is heel tevreden. "We horen enkel positieve commenateren," vertelde voorzitter Marc Maesen nog. "Het event bracht 4563 Euro op en dat scheken we volledig aan Mariënstede. We hopen om dit volgend jaar te kunnen overdoen, maar eerst is er op 21 december nog het kerstevent in 't Torreke waar onze club rallybroodjes zal verkopen."

 

Autostal Duindistel

Optiek Vanneste Hooglede Izegem
http://www.daviddesign.be

Trefwoord(en)

Foto albums

Verwante artikelen