× Nieuws Wedstrijdverslagen Kalender Foto Contact
☰ MENU
MLV banden velgen Poperinge Verzekeringen Delaere zwembaden en wellness http://www.daviddesign.be ALV saneren van tanks

28-11-2018

Wedstrijdverslag - Rally van Kortrijk - Filip Vanmarcke

Wedstrijdverslag - Rally van Kortrijk - Filip Vanmarcke

Op enkele deelnames na in de Rally van Kortrijk na, waarvan de laatste in 2015, was het sinds 2007 bijzonder stil rond Filip Vanmarcke. Afeglopen weekend stond Filip samen met co Robbe Ghesquire aan de start van de Rally van Kortrijk in een Subaru Legacy.

"KP Lavano op zaterdag was er één om snel te vergeten. We kenden grote problemen met condens door losgekomen bekabeling en verloren meteen meer dan 2 minuten. We klokten af met de 28e tijd. Na boucle 1 op zondag klimden we naar een 18e plaats. We leerden de auto beter kennen en konden zo telkens wat seconden afdoen van onze eigen rondetijden.
Op KP Lavano 2 pakten we een kleine revanche op onze eerste doortocht van zaterdag en klokten we een 7e tijd, wat resulteerde in een 11e plaats na boucle 2. Tijdens de laatste boucle was de ambitie om top 10 binnen te sluipen, wat uiteindelijk ook gebeurde en we de 6 uren beëindigden op een 10e plaats. 

Na 4 jaar afwezigheid in de rallysport en een eerste ervaring met de Subaru Legacy 4x4, mogen we terugkijken op een geslaagde 6 uren. Jammer dat we onmiddellijk met een grote achterstand moesten starten op zondag, maar dat kun nu eenmaal voorvallen. Voor Co-piloot Ghesquiere was het zijn eerste rally-ervaring en of we ons geamuseerd hebben! Onze toekomstplannen? We blijven heel nuchter en moeten rekenen op steun van huidige of nieuwe sponsors, maar de Rallysprint van Moorslede met de Subaru Legacy is zeker een mogelijkheid."

MLV banden velgen Poperinge
Verzekeringen Delaere
zwembaden en wellness

http://www.daviddesign.be
ALV saneren van tanks

Trefwoord(en)

Foto albums

Verwante artikelen