× Nieuws Wedstrijdverslagen Kalender Foto Contact
☰ MENU
MLV banden velgen Poperinge zwembaden en wellness Verzekeringen Delaere http://www.daviddesign.be ALV saneren van tanks

27-11-2018

Wedstrijdverslag - Rally van Kortrijk - Melissa Debackere

Wedstrijdverslag - Rally van Kortrijk - Melissa Debackere

Na de Condroz Rally, waar Melissa om de ondertussen gekende reden, opgaf stond afgelopen weekend de Rally van Kortrijk op het programma. Melissa was er op gevierd om terug voor een podiumplaats te rijden zoals ze al bijna steeds kon doen in de Rally van Kortrijk.

"Men vraagt zich soms af hoe belangrijk een startnummer kan zijn die de startpositie bepaald, maar nu is dit nu nog maar eens meer dan duidelijk geworden... Ik zeur nooit over mijn nummer, maar het nummer 8 was heel slcht voor mij in Kortrijk," vertelde Melissa na afloop.
Op de eerste snelheidsproef, de show kp op de Lavano site, kwam Melissa bijna onmiddellijk achter de Porsche van Andy Lefevere, terwijl ze voor deze zeer specifieke proef speciale banden monteerde om een top chrono neer te zetten.

"Mijn Skoda ging geen enkele keer dwars en had tractie te koop, resultaat hoop vol seconden weg. Let wel Andy is een goede vriend en kan er zelf niets aan doen, ik smijt zeker geen steen in zijn richting." beklemtoonde Melissa.
"Zondag ben ik terug met volle moed vertrokken en alles bleek goed te gaan. We stonden derde algemeen na de eerste volledige ronde, tot de tweede lus terug Lavano moest gereden worden. Ik reed toen 2 volle ronden na de BMW van Hans Weijs met als resultaat terug een pak tijd die verloren ging. Ook Hans verontschuldigde zich, maar zo verloor ik opnieuw kostbare seconden."

Bij navraag was er geen enkele R5 die vooraan gehinderd werd. "De derde plaats moest mogelijk geweest zijn," vult vader Hendrik aan. "Aangezien ze maar op een seconde zat van Davy, misschien zat er zelfs een tweede plaats in... Koersfeit noemen ze dit dan zeker?"

MLV banden velgen Poperinge
zwembaden en wellness
Verzekeringen Delaere

http://www.daviddesign.be
ALV saneren van tanks

Trefwoord(en)

Foto albums

Verwante artikelen