× Nieuws Wedstrijdverslagen Kalender Foto Contact

☰ MENU
MR Solar Verzekeringen Delaere Drakkar Rallysport Toyota Celica http://www.daviddesign.be

24-11-2018

James Gruwez en Bjorn Syx aan de start van Rally van Kortrijk als eerbetoon voor Sharon Gruwez

James Gruwez en Bjorn Syx aan de start van Rally van Kortrijk als eerbetoon voor Sharon Gruwez

Deze namiddag start James Gruwez aan de Rally van Kortrijk. De wedstrijd waarvoor hij was ingeschreven met dochter Sharon Gruwez, die begin deze maand overleed bij een tragisch ongeval.

Bjorn Syx gaat mee als co bij James, maar ook Sharon zal prominent aanwezig zijn.... Een foto van Sharon en haar levensmotto (be . you . tiful) werd op de Mercedes 190 aangeracht.

"Het zal ook voor mij een dubbel weekend worden, ik kende Sharon heel goed en we hebben de laatste weken veel met elkaar samen opgetrokken dit wilde ik zeker doen om haar een mooi eerbetoon te bezorgen. Dit weekend proberen we ons te amuseren zoals Sharon dit zo vaak deed met een lach en altijd welgezind..." aldus Bjorn Syx die op zondag het stuur van de Mercedes zal overnemen. James rijdt vanavond de showproef Lavano.

Wil je als eerste op de hoogte zijn van het rallynieuws? Installeer de rallylovers APP op je smartphone en we sturen je een bericht als er belangrijk nieuws is... De APP is gratis te downloaden in de APP Store of via Google Play.

MR Solar
Verzekeringen Delaere
Drakkar Rallysport Toyota Celica

http://www.daviddesign.be

Trefwoord(en)

Verwante artikelen