× Nieuws Wedstrijdverslagen Kalender Foto Contact

☰ MENU
herstellen smartphone tablet

22-11-2018

Voorstelling M&M Racing

Voorstelling M&M Racing Voorstelling M&M Racing Voorstelling M&M Racing

Aan jongerencafé Stavidarius in de Kortrijkse uitgaansbuurt werd vanavond de Ford Fiesta R2 van het M&M Team voorgesteld.

Piloot Mathias Colman en co Mathieu Vinckier ontbreken ook dit jaar niet in hun thuiswedstrijd. "Ook voor ons is het altijd heel bang afwachten of we een plaats krijgen op de deelnemerslijst. Het blijft ongeloofelijk hoeveel interesse er blijft voor deze wedstrijd." aldus Mathias.

"Het deelnemersveld is dit jaar heel sterk in onze klasse, maar we vertrekken toch wel met enige ambitie. Ik hoop op een top 5 plaats, winnen zoals in Oudenaarde zal er waarschijnlijk wel niet inzitten... We hopen op droog weer, maar hier in Kortrijk is daar weinig kans voor zeker..."

Het duo doet zoals steeds een beroep op FLY Racing voor de Ford Fiesta R2. "We willen zeker onze partners bedanken die dit mogelijk maken." besluit co Mathieu

Wil je als eerste op de hoogte zijn van het rallynieuws? Installeer de rallylovers APP op je smartphone en we sturen je een bericht als er belangrijk nieuws is... De APP is gratis te downloaden in de APP Store of via Google Play.

herstellen smartphone tablet

Trefwoord(en)

Foto albums

Verwante artikelen