× Nieuws Wedstrijdverslagen Kalender Foto Contact
☰ MENU
MLV banden velgen Poperinge zwembaden en wellness Verzekeringen Delaere MR Solar ALV saneren van tanks http://www.daviddesign.be

15-11-2018

Voorstelling Syx Racing Rally van Kortrijk

Voorstelling Syx Racing Rally van Kortrijk
Voorstelling Syx Racing Rally van Kortrijk Voorstelling Syx Racing Rally van Kortrijk Voorstelling Syx Racing Rally van Kortrijk Voorstelling Syx Racing Rally van Kortrijk

Aan café St Laurentius in Kooigem was er deze avond de voorstelling van Syx Racing, het team van piloot Grégory Vanovertveldt en co Jan Syx. Beide zijn afkomstig uit Kooigem en rijden straks voor het eerst hun thuisrally.

"We wonen hier beide eigenlijk iets verder in de straat," aldus co Jan die enorm uitkijkt om aan de start te staan in de thuiswedstrijd. "Het is toch iets speciaal, als je weet dat de rally hier eigenlijk vlakbij zal voorbij komen. We willen zondagavond zeker aan de finish staan in Kortrijk, maar het zal niet eenvoudig zijn..."

Het duo rijdt hun eerste seizoen en kon al enkele mooie resultaten noteren in de Subaru Impreza. "Maar Kortrijk zal heel moeilijk worden, alle wedstrijden die we reden waren eigenlijk in ideale weersomstandigheden. Kortrijk zal iets anders zijn... Maar we zijn gemotiveerd."

Op deze voorstelling was ook Stefaan Tjoens aanwezig met de Lancer EVO X. Voor Tjoens is Kortrijk ook een belangrijke wedstrijd, hij kan immers nog VAS kampioen divisie 1-2 worden.

MLV banden velgen Poperinge
zwembaden en wellness
Verzekeringen Delaere

MR Solar
ALV saneren van tanks
http://www.daviddesign.be

Trefwoord(en)

Foto albums

Verwante artikelen