× Nieuws Wedstrijdverslagen Kalender Foto Contact
☰ MENU
c est bene ALV saneren van tanks http://www.daviddesign.be zwembaden en wellness

14-11-2018

Patrick Snijers met Skoda Fabia R5 in Rally van Kortrijk

Patrick Snijers met Skoda Fabia R5 in Rally van Kortrijk

Na zijn forfait in de Condroz Rally zaten we al een tijdje te wachten op nieuws rond Patrick Snijers. Vandaag maakte de meervoudig Belgisch kampioen bekend dat hij aan de start komt van de Rally van Kortrijk met een R5.

Om even te proeven van een competitieve R5 werd uiteindelijk gekozen voor een Skoda Fabia R5 powered by BMA, deze wagens zullen vanaf maart 2019 met een nieuwe evolutie op de markt komen...

Maes Containers - Stallaert Recycling maakt opnieuw dit prachtige project mogelijk. Patrick en co piloot Davy Theriekijken uit naar hun R5-debuut met deze wagen, just for fun !

Bekijk ook onze voorlopige deelnemerslijst voor de Rally van Kortrijk, waar men zeker is van 11 R5's, 4 WRC's en 4 GT's.

De ondertussen 60-jarige Patrick Snijers reed dit jaar een quasi volledig Belgisch Kampioenschap met de BMA Porsche GT3. Met de GT zeges in Spa, Wallonie, Sezoens, Omloop van Vlaanderen en East Belgian Rally is Snijers ook  Belgisch kampioen GT geworden. Na de East Belgian was Snijers zeker van zijn titel en gaf zo forfait voor de Condroz, zo spaarde hij budget voor dit project. 

In 2013 en 2014 was Snijers ook in de Rally van Kortrijk, het eerste jaar reed hij met een Lancer EVO IX, in 2014 reed hij in Kortrijk voor de allereerste keer met een R5. Met de Ford Fiesta was hij lange tijd in strijd voor een podiumplaats, maar bij zijn R5 debuut miste hij op 5 seconden na het podium.

Bron - facebook Patrick Snijers
Foto - C&D Designers

c est bene
ALV saneren van tanks

http://www.daviddesign.be
zwembaden en wellness

Trefwoord(en)

Foto albums

Verwante artikelen